Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uzunköprü İlçe Başkanı Onur Özer Ser, "Katılan 100 yeni üyemize, tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğimiz Beraberliğimiz daim, emeği geçen herkesten Allah razı olsun inşallah..." ifadelerini kullandı.

Onur Özer Ser'in açıklaması şöyle;

"Türkiye Cumhuriyeti'mizin 100. Yılına gireceğimiz bu dönem de. Tarihimizin ilk Türk Şehri olan Güzel İlçem Uzunköprümüzün 100. Kurtuluşuna özel Milliyetçi Hareket Partisi Uzunköprü İlçe Başkanlığı olarak Teşkilatımıza 100 yeni üye ; Başbuğumuz Merhum Alpaslan Türkeş'in izinde, Bilge Liderimiz Saygı Değer Genel Başkanımız Lider Sayın Dr Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde 100 yeni üye.

Milli birlik beraberlik ve toplu yeni üye rozet takma programı kapsamında düzenlediğimiz kahvaltı programımızda yeni üyelerimizle 20.11.2022 pazar sabah 09.00 da bizleri bir kez daha yalnız bırakmayan her daim desteklerini bizden esirgemeyen kıymetli büyüğüm MHP Edirne İl Başkanım Sayın Zakir Tercan ve il yönetim kuruluna Değerli Siyasi Büyüğüm Dava Arkadaşım İl Başkan Yardımcım Sayın Doğan Çetin'e MHP Edirne Kadın Kolları İl Başkanım Sayın Dilek Çayır ve yönetimine MHP Uzunköprü ilçe Kadın Kolları Başkanım Değerli Eşim Hatice Ser ve Yönetimine ve bugün aramıza katılan 100 yeni üyemize, tüm dava arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birliğimiz Beraberliğimiz daim, Emeği geçen herkesten Allah razı olsun inşallah..."

Editör: Haber Merkezi