Nasipse Olur filminin yapımcısı olarak gündeme gelen Vahdet Erdoğan'ın biyografisi merak ediliyor. Greenart Grup’un yönetim kurulu başkanlığını yürüten Vahdet Erdoğan yeni film müjdesini de verdi. Vahdet Erdoğan yaptığı film dışında birçok kurumda görev yürütmüştür. İşte hakkında tüm detaylar...

VAHDET ERDOĞAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nasipse Olur filmi yapımcısı Vahdet Erdoğan 1979 yılında Sinop Boyabat'ta doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi İstanbul Üsküdar’da okudu. Üniversite eğitimini halkla ilişkiler alanında tamamladı. Örgün eğitimin yanı sıra, kurumsal sosyal sorumluluk, reklamcılık, stratejik yönetim ve siyasal iletişim gibi alanlarda özel eğitimler aldı. Reklam, tasarım, matbaa ve organizasyon alanlarında faaliyet gösteren farklı kuruluşlarda çalıştıktan sonra 2003 yılında kendi şirketi olan Greenart Grup’u kurdu. Halen Greenart Grup’un yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. 

Lise yıllarından itibaren sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği) Çekmeköy Şube Başkanlığı ile SİYAD Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. TÜRKKIZILAYI Çekmeköy Şubesinde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu. TÜRKKIZILAYI İstanbul Şube Başkanlığı Vekilliği ve Genel Merkez Delegeliği devam etmektedir. Halen İstanbul Gazete ve Medya Habercileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir.

Kızılay’daki görevlerini icra ederken Vanlı çocuklara 60 bin oyuncağın ulaştırıldığı “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” projesinin yanı sıra Sıfır Noktası 80 Bin Oyuncak Kampanyası, Minik Eller Üşümesin ve 81 İl 81 Anaokulu Projelerinin organizasyonlarında görev almış, bazı projelerin başkanlığını yürütmüştür.

Vahdet Erdoğan

Greenart Group’un Çekmeköy Belediyesi adına 2016’dan 2019’a kadar gerçekleştirdiği Uluslararası Bilim Olimpiyatları, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde tamamlanan "Biz O'nu Çok Sevdik Siyer Yarışması" , "Merhamet ve Adalet" ve “Komşuluk” temalı uluslararası kısa film yarışmaları ile TÜRKKIZILAYI İstanbul Şubesi için yapılan “İyilik” temalı kısa film yarışmalarının başkanlığını yürüttü. 2019’de faaliyete geçen GREENART Prodüksiyon’un ilk sinema filmi ise Nasipse Olur adıyla Kasım 2019’da vizyona girecektir.

ARGETUS Araştırma bünyesinde ise 2015 genel seçimlerine yönelik kamuoyu yoklama araştırmaları, 2015’ten 2019’a kadar her yıl İstanbul İlçeleri Ramazan Hizmetleri Araştırması, 15 Temmuz'da Nasıl Değiştik?” konulu araştırma, 2017 Anayasa Değişikliği Halk Oylamasına yönelik kamuoyu yoklama araştırmaları”, 2018 genel seçimlerine yönelik kamuoyu yoklama araştırmaları, İstanbul Gençlik Araştırması, Bingöl Gençlik Araştırması, Ulusal Eğitim Araştırması, Özel Okullara Karşı Yaklaşımlar Araştırması, çeşitli belediyeler için “Yerel Yönetim Değerlendirme, Hizmet ve Memnuniyet Araştırmaları”, “Din ve Değerler Araştırması”, 2019 yerel seçimlerine yönelik “Kamuoyu Yoklama Araştırmaları” gibi büyük ölçekli kamuoyu ve tematik araştırmaları gerçekleştirildi.

'NASİPSE OLUR' FİLMİNİN İKİNCİSİ GELİYOR!

Yapımcı Vahdet Erdoğan Nasipse Olur filminin ilkinin ardından gördükleri ilgiden memnun olduklarını vurgulayarak "Boyabat'tan dünyaya açılmak bizi çok mutlu etti. Filmi yurtdışından izleyenler hem doğal güzelliklerden, hem de hikayenin samimiyetinden çok etkilendiklerine dair mesajlar yazdı. Başrol oyuncumuz Burak Sevinç'in dünya çapında tanınıyor olması ve Algı Eke'yle yakaladığı uyum da insanların yüreğine dokunabilmemizin en büyük nedeni. Bu kadar istek ve sevgi dolu mesajların ardından biz de devam filmini çekmeye karar verdik. Harika bir senaryoyla geri döneceğiz" sözleriyle müjdeyi verdi.

Nasipse Olur'da küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer'in (Algı Eke) hayatının peş peşe gelen felaketlerle altüst olmasının ardından, başına gelen bütün felaketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan (Burak Sevinç) ile yollarının kesişmesi ve birbirlerinin hayatına dokunmaları konu ediliyor.Barış Başar'ın senaristliğini, Selahattin Sancaklı'nın ise yönetmenliğini üstlendiği filmde Hakan Bulut, Yeşim Dalgıçer, Ünal Yeter, Barış Başar, Erdem Baş Zeyno Eracar, Derya Sen Akbacak, Aşkım Kapışmak, E.Sefa Yıldırım, Aydın Sarman, Kıvanç Baran Aslan gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi