Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Valencia Arsenal maçı canlı izle detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayacak bir takımın daha belli olacağı karşılaşma futbol severler tarafından büyük ilgi görüyor. Mesut Özil'in forma giydiği İngiliz ekibi Arsenal, ilk maçı iç sahada 3-1'lik skorla rahat almıştı. Deplasmanda çıkacağı maça cebinde bu avantajla çıkan Arsenal, final biletini elinden kaçırmak istemiyor. Ev sahibi ekip Valencia ise, kendi sahasında oynamanın avantajını skora çevirmek ve finale ismini yazdırmak istiyor.Valencia'nın bu maçta tur atlayabilmesi için Arsenal'i gol yemeden iki farklı yenmesi (2-0) veya gol yerse en az 3 farklı mağlup etmesi gerekiyor (4-1, 5-2 ,vb). Futbol severler ise UEFA Avrupa Ligi Valencia Arsenal maçı hangi kanalda, saat kaçta? ve Valencia Arsenal maçı canlı izle detaylarını yoğun bir şekilde araştırıyor. İşte, Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı yayın bilgileri ve Valencia Arsenal maçı canlı izle detayları...

Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, saat kaçta?

9 Mayıs Perşembe saat 22:00’de başlayacak Valencia Arsenal maçı Mestalla Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı yönetecek hakem ise, Hollandalı Danny Makkelie. Bu heyecanlı mücadele beIN Sport 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

Valencia Arsenal maçı canlı izlemek için buraya tıklayın. (üyelik gerektirir)

Valencia Arsenal UEFA Avrupa Ligi maçı muhtemel 11'ler...

Valencia: Neto, Paulista, Garay, Roncaglia, Cristiano Piccini, Gaya, Diakhaby,  Soler, Dani Parejo, Gonçalo Guedes, Rodrigo.

Arsenal: Leno, Lichtsteiner, Sokratis, Mustafi, Nacho Monreal, Lucas Torreira, Granit Xhaka, Mkhitaryan, Mesut Özil, Aubameyang.

Takım haberleri: Sakat & cezalı oyuncular

Arsenal'da Danny Welbeck, Aaron Ramsey, Denis Suarez, Hector Bellerin ve Rob Holding sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. 

Valencia'da ise Denis Cheryshev ve Geoffrey Kondogbia'nın sakatlıkları bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi