TARIK YILMAZ  / YOZGAT

 Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, bir yandan projeler için yoğun bir çalışma programı uygularken diğer taraftan da halkla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Ekinci ile birebir görüşme imkanı bulan vatandaşlar, sorunlarını dile getiriyor.

HALKLA İÇ İÇE…

Seçim öncesi olduğu gibi göreve geldikten sonra da halkla iç içe olan, özellikle mahalle projelerinde vatandaşla ve esnafla birebir görüşmeler yapan Ekinci, bunun yanı sıra makam odasında da düzenlediği halk günlerinde vatandaşı dinleyerek, talep ve sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Bu süreçte Sorgun Vakfı’nı da kuran Ekinci, yaşlısından gencine, ihtiyaç sahibi her vatandaşa ‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek’ düsturu ile ulaşarak, sosyal belediyecilik görevini de yerine getiriyor.

HER ZAMAN SORGUNLULARLA İÇ İÇEYİZ

Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, mevcut projelerle şehrin ve insanların acil ihtiyacına yanıt verecek projelerin yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında da önemli adımlar attıklarını söyledi.

Ekinci, özellikle halk günleri ile vatandaşı dinleyerek sorunlarına aracı olmadan, birebir görüşerek vakıf olmaya çalıştığını dile getirdi.

Her zaman Sorgunlularla iç içe olduğunu dile getiren Ekinci, bundan sonra da Sorgun’un geleceğini Sorgunlalar’la planlamaya devam edeceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi