Türkgün | Videolar | 3. Sayfa | Çorum’da otomobil takla attı: Anne hayatını kaybetti, çocukları yaralandı

Çorum’da otomobil takla attı: Anne hayatını kaybetti, çocukları yaralandı

Çorum-Samsun kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu bir kadın ve çocukları yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Çorum-Samsun kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu bir kadın ve çocukları yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

KAYNAK: İHA

Çorum’da dün akşam meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan E.C. (33), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çocukları E.A.C. (6) ve D.C.’nin (5) tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza, Çorum-Samsun kara yolunun Sıklık mevkisinde yaşandı. E.C. yönetimindeki 19 KE 059 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen F.Z. idaresindeki 19 AFP 378 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın ardından kontrolden çıkan E.C.’nin kullandığı otomobil takla attı.

YARALILAR AYNI HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıları Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...