Türkgün | Videolar | 3. Sayfa | Esenyurt'ta çatışma anı kamerada: Motosikletli grup ile otomobildekiler birbirine girdi!

Esenyurt'ta çatışma anı kamerada: Motosikletli grup ile otomobildekiler birbirine girdi!

Esenyurt'ta motosikletli grup ile otomobildekiler arasında çıkan silahlı çatışma kameraya yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Esenyurt'ta motosikletli grup ile otomobildekiler arasında çıkan silahlı çatışma kameraya yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde gece saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışma mahallede paniğe neden oldu. Çok sayıda silahın kullanıldığı olayda iş yerleri ve park halindeki araçlar kurşunların hedefi olurken, çatışma anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, saat 01.00 sıralarında Balıkyolu Mahallesi 522. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre plakaları belirlenemeyen motosikletli bir grup sokağa giriş yaptığı sırada, bölgede bulunan plakaları tespit edilemeyen otomobil ve minibüsten ateş açıldı.

Açılan ateş sonucu motosiklette bulunan 2 kişi yere düştü. Yere düşen şahısların daha sonra yanlarında getirdikleri silahlarla karşılık verdiği ve taraflar arasında silahlı çatışma yaşandığı öğrenildi.

KURŞUNLAR İŞ YERLERİNE VE ARAÇLARA İSABET ETTİ

Çatışma sırasında ateşlenen çok sayıda mermi, sokakta bulunan iş yerleri ile park halindeki araçlara isabet etti. Mahalle sakinleri silah sesleri üzerine büyük korku yaşarken, taraflar olayın ardından bölgeden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi. Ekipler güvenlik önlemi alarak sokağın giriş ve çıkışlarını kontrollü şekilde kapattı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde çok sayıda boş kovan tespit edilirken, kurşunların isabet ettiği araç ve iş yerlerinde de çalışma gerçekleştirildi.

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Yaşanan silahlı çatışma çevrede bulunan bir binanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosikletli grubun sokağa girdiği sırada karşılarında bulunan otomobilden ateş açıldığı görülüyor.

Kamera kayıtlarında daha sonra bölgeye gelen başka bir otomobilden de ateş edildiği, motosikletli şahısların yere düştükten sonra silahla karşılık verdiği ve iki grubun da olay yerinden uzaklaştığı anlar yer aldı.

Polis ekipleri olayın faillerinin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...