Türkgün | Videolar | 3. Sayfa | Eskişehir çevre yolunda iki otomobil çarpıştı: Yaralılardan birinin durumu ağır

Eskişehir çevre yolunda iki otomobil çarpıştı: Yaralılardan birinin durumu ağır

Eskişehir’de iki otomobilin çarpışması sonucu kadın sürücü ile yanındaki kadın yolcu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Eskişehir’de iki otomobilin çarpışması sonucu kadın sürücü ile yanındaki kadın yolcu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: DHA

Kaza, Eskişehir çevre yolunun Gündoğdu Mahallesi mevkisinde, Ankara istikametinde meydana geldi. 43 AEK 991 plakalı otomobil ile İ.O. yönetimindeki 60 BA 349 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle çarpıştı.

Çarpışmada 43 AEK 991 plakalı araçtaki kadın sürücü ve kadın yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İLK MÜDAHALELERİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDILAR

Sağlık ekiplerinin olay yerinde müdahale ettiği iki yaralı, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...