Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir markette çıkan tartışma kanlı bitti. İşyeri sahibi, aralarında daha önce husumet bulunduğu iddia edilen 2 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü.
Olay, Mimar Sinan Mahallesi Manavgat Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdulkadir Erkan (33) ve Nurettin Süleyman Ertem (56), market sahibi Ömer Y.’ye ait işyerinde alkol aldı. Kısa süre sonra taraflar arasında tartışma çıktı ve kavga büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde
Ömer Y., ruhsatsız tabancasıyla Erkan ve Ertem’e ateş etti. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Ömer Y.’nin tabancayla teslim olduğunu belirledi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, iki kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.
“Çökmek istediler. Onun için öldürdüm”
Ömer Y.’nin polis tarafından emniyete götürülürken, “Çökmek istediler. Onun için öldürdüm” dediği iddia edildi.

Hayatını kaybeden Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem’in cenazeleri, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısı’nın incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.