Levent Mahallesi'nde 2 Mart'ta bir iş yerinde yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Yapılan incelemelerde, yaya olarak gelen 2 şüpheliden birinin iş yerini yakmaya çalıştığı, diğerinin ise cep telefonuyla olayı kayda aldığı tespit edildi. Polis ekiplerinin yürüttüğü saha çalışmaları sonucu olayı gerçekleştirdiği belirlenen 18 yaşındaki M.A. ile cep telefonuyla video kaydı alan 18 yaşındaki S.M. Bağcılar’da yakalandı.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından 3 Mart'ta sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Evinden çıkarken silahlı saldırıya uğradı
Üsküdar Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 4 Mart'ta bir kişinin evinin önünde aracına bindiği sırada silahlı saldırıya uğradığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Saldırıda yaralanan 38 yaşındaki Y.D., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Öldürülen kişinin iş yeri iki gün önce yakılmış
Yapılan incelemelerde, hayatını kaybeden Y.D’nin iki gün önce Beşiktaş’ta yangın çıkan iş yerinin sahibi olduğu belirlendi.
Polis ekipleri, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.