Hatay’ın İskenderun ilçesinde trafiği tehlikeye atan bir motosiklet sürücüsü, plakasını kapattığı motosikletiyle ön kaldırıp tek teker üzerinde metrelerce ilerledi. O anlar, sosyal medyada paylaşılan görüntülerle ortaya çıktı.
Görüntülerin yayılmasının ardından Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kimliği tespit edilen Z.Ş. adlı sürücü, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Sürücüye, “trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek”, “plaka kapatma” ve “saygısızca araç kullanmak” gibi çeşitli ihlallerden toplam 15 bin 112 lira para cezası kesildi. Ayrıca ehliyeti iptal edilerek trafikten men edildi.
Polis, vatandaşlara can ve mal güvenliği açısından trafikte bu tür tehlikeli hareketlerden kaçınmaları yönünde uyarılarda bulundu.