İstanbul Beylikdüzü'nde polis ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 248 kilo metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüphelinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
EŞ ZAMANLI BASKIN YAPILDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Beylikdüzü’nde operasyon düzenledi. Çalışmalarda tespit edilen 2 araç ve 2 adrese 3 Haziran Çarşamba günü eş zamanlı baskın düzenlendi.
kimyasal maddeler ele geçirildi
Operasyon kapsamında 2 şüpheli gözaltına alındı. Adres ve araçlarda yapılan aramalarda 62 bin 400 lira, bin 700 dolar ve 5 avro ile bir bidon içerisinde 25 kilogram ara kimyasal madde, 41 parça halinde 53 kilogram kristal metamfetamin ve 6 bidon içerisinde sıvı halde 195 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda toplam 248 kilogram metamfetaminin ele geçirildiği belirtildi.
Gözaltına alınan 2 şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.