Türkgün | Videolar | Gündem | Güvenlik kameraları kaydetti: Zorbaların arasına korkusuzca girdi, genci ellerinden aldı!

Güvenlik kameraları kaydetti: Zorbaların arasına korkusuzca girdi, genci ellerinden aldı!

Karabük’te liseli gençler arasında çıkan kavgada, duyarlı bir esnafın müdahalesi sayesinde bir genç darp edilmekten kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Karabük’te liseli gençler arasında çıkan kavgada, duyarlı bir esnafın müdahalesi sayesinde bir genç darp edilmekten kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK: İHA

Karabük’te liseli gençler arasında çıkan kavgada, bir gencin darp edilmekten kurtarılması duyarlı bir esnafın müdahalesiyle mümkün oldu.

Esnafın Müdahalesi Kavgayı Sona Erdirdi

Edinilen bilgilere göre, Ergenekon Mahallesi’nde bir grup genç, akranları olan bir gence saldırdı. Yere düşürülen gence yönelik darp girişimi devam ederken, mahallede kadın kuaförlüğü yapan bir esnaf duruma müdahale etti. Kararlı bir şekilde tarafların arasına giren esnaf, saldırgan grubu dağıtarak kavgayı sonlandırdı.

Güvenlik Kameraları O Anları Kaydetti

O anlar, olayın yaşandığı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, son dönemde özellikle gençler arasında artış gösteren akran zorbalığının sokaklara kadar indiği görülürken, esnafın hiç tereddüt etmeden genci koruması dikkat çekti. Müdahale sayesinde daha ciddi bir yaralanmanın önüne geçildi.

Mahalle Sakinlerinden Esnafa Teşekkür

Mahalle sakinleri, akran zorbalığına karşı örnek bir duruş sergileyen esnafa teşekkür ederken, benzer olayların yaşanmaması için aileler ve yetkililerden daha fazla duyarlılık beklediklerini dile getirdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...