Türkgün | Videolar | Gündem | İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu: Tır devrildi, evleri su bastı

İstanbul'da sağanak yağış etkili oldu: Tır devrildi, evleri su bastı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, özellikle Sarıyer’de hayatı olumsuz etkiledi. Suyla kaplanan yolda ilerlemekte zorlanan bir tır devrildi.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, özellikle Sarıyer’de hayatı olumsuz etkiledi. Suyla kaplanan yolda ilerlemekte zorlanan bir tır devrildi.

KAYNAK: AA

Kentte gün boyu etkisini sürdüren yağış bazı bölgelerde hayatı olumsuz etkiledi.

Sarıyer Kemerburgaz yolunda aşırı yağışın etkisiyle suyla kaplanan yolda ilerlemekte zorlanan bir tır, yol kenarına devrildi. Yolun suyla kaplanması nedeniyle diğer araçlar da ilerlemekte zorluk çekti.

Arnavutköy Bolluca Mahallesi'nde de yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, Haraççı Mahallesi'nde bir evi su bastı.

BEYKOZ'DA TOPRAK KAYMASI

Beykoz Tokatköy Mahallesi Kasırga Sokak'ta yağış nedeniyle meydana gelen toprak kayması sonucu, tek katlı bir binanın çatısı ile park halindeki bir otomobilin ön kısmı zarar gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokakta önlem aldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...