23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Videolar Gündem İzmir metrosundaki kaza anı kamerada

İzmir metrosundaki kaza anı kamerada

İzmir Üçyol Metro İstasyonu'nda yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu 11 kişinin düşerek yaralandığı olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İzmir Konak ilçesi Üçyol Metro İstasyonu'nda yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu meydana gelen kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yürüyen merdivenin ani hareketiyle vatandaşların dengelerini kaybedip düştükleri anlar yer aldı.

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Dün, Üçyol Metro İstasyonu'ndan çıkış yapan yürüyen merdiven, üzerinde yolcular bulunduğu sırada henüz belirlenemeyen bir sebeple ters yönde hareket etmeye başladı. Bu ani hareket sonucunda, merdiveni kullanan 11 kişi dengesini kaybederek düştü ve yaralandı.

Vatandaşlar Düşmemek İçin Direndi

Görüntülerde, vatandaşların yürüyen merdivenin durup hızla ters yönde hareket etmesiyle ayakta durmakta zorlandıkları ve bir süre sonra yere düştükleri görülüyor. O anlarda yaşanan panik ve kaos kameraya yansıdı.

Acil Müdahale ve Hastaneye Sevk

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan 11 kişi, sağlık ekipleri tarafından kontrol amaçlı çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suriye Milli Ordusu'ndan kardeşlik mesajı

Suriye Milli Ordusu'ndan kardeşlik mesajı