Kocaeli’nin turizm bölgesi Kartepe’de ATV turu düzenleyen şahıslar, tartıştıkları vatandaşlara çocuk ve kadınların gözü önünde saldırdı. Yaşanan olayda çocuklar gözyaşlarına boğulurken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Olay, mühürlenen Kartepe Green Park Otel’in sahasında meydana geldi. İddiaya göre, ATV işletmecileri ile ATV turuna katılmak için gelen vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine grupta bulunan ve rehber olduğu öne sürülen bir şahıs, arkadaşlarını olay yerine çağırdı.

Çocuklar gözyaşlarına boğuldu
Diğer çalışanların da gelmesiyle tartışma daha da büyüdü. ATV turu düzenleyen şahıslar, 15 yaşındaki arkadaşlarının yumruk yediğini iddia ederek vatandaşlara tekme tokat saldırdı. Saldırı sırasında bir çocuğun, darp edilen babası için gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean görüntülendi.