Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sosyal medyada çektiği motosiklet videolarıyla fenomen olan genç hayatını kaybetti. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı ile otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.
Kaza, Manavgat ilçesi Demokrasi Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, çevreyolu istikametinde seyir halinde olan Kadir Akbulut’un kullandığı 07 CEF 424 plakalı motosiklet, kavşak sisteminde Mithatpaşa Caddesi’ne dönüş yapmak isteyen Mehmet T. I. idaresindeki 07 LNC 55 plakalı otomobille çarpıştı.

Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Kadir Akbulut, motosiklette yolcu olarak bulunan Melike D. ile otomobil sürücüsü Mehmet T. I. ve otomobilde yolcu olarak bulunan İsmehan I. yaralandı.
Fenomen motosikletçi kurtarılamadı
Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Kadir Akbulut, Manavgat Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Manavgat Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yaptığı öğrenilen Akbulut’un, aynı zamanda sosyal medyada paylaştığı motosiklet videolarıyla tanınan bir fenomen olduğu belirtildi. Akbulut’un kasksız motosiklete binmediği, kaza sırasında kaskını motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşına verdiği bilgisine ulaşıldı.