Türkgün | Videolar | Gündem | Okulun içinde müdürlere çirkin saldırı: O anlar saniye saniye kamerada

Okulun içinde müdürlere çirkin saldırı: O anlar saniye saniye kamerada

Bitlis’in Ahlat ilçesinde aynı bahçeyi paylaşan iki okulun müdürü, bir şüphelinin saldırısına uğradı. Okul müdürlerine yumruk ve tekmelerin savrulduğu dehşet anları, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde aynı bahçeyi paylaşan iki okulun müdürü, bir şüphelinin saldırısına uğradı. Okul müdürlerine yumruk ve tekmelerin savrulduğu dehşet anları, güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

KAYNAK: DHA

Olay, yaklaşık 10 gün önce Abdurrahman Gazi İlkokulu ile Saadet Ayber Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun ortak kullanım alanında meydana geldi. İddiaya göre, Abdurrahman Gazi İlkokulu’na gelen bir şahıs, henüz belirlenemeyen bir sebeple okul müdürüyle tartışmaya başladı.

Araya Girmek İsteyen Diğer Müdürü de Hedef Aldı

Sözlü tartışmanın alevlenmesi üzerine, yan binada bulunan Saadet Ayber Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun müdürü de olaya müdahale ederek tarafları sakinleştirmek istedi. Ancak öfkeli şüpheli, kendisine engel olmak isteyen her iki okul müdürüne birden saldırdı.

Şiddet Anları Kayıtta

Okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganın okul müdürlerine acımasızca yumruk attığı ve tekme savurduğu görülüyor. Araya girenlerin yardımıyla sonlandırılan arbedenin ardından emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Eğitimcilere yönelik bu saldırı, ilçede büyük tepki topladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...