Türkgün | Videolar | Gündem | Şişli’de motosiklet yangını binayı sardı! Mahalle sakinleri sokağa döküldü

Şişli’de motosiklet yangını binayı sardı! Mahalle sakinleri sokağa döküldü

Şişli’de bir iş yerinde park halindeki motosiklette çıkan yangın kısa sürede büyüyerek binadaki dairelere sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Şişli’de bir iş yerinde park halindeki motosiklette çıkan yangın kısa sürede büyüyerek binadaki dairelere sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

KAYNAK: İHA

İsytanbul’un Şişli ilçesinde bir iş yerinde park halinde bulunan motosiklette çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede büyüyen alevler üst katlardaki dairelere sıçrarken, olay yerine sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Alevler Kısa Sürede Büyüdü

Yangın, saat 04.30 sıralarında Gülbağ Mahallesi Kaptan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 katlı bir binanın giriş katında bulunan iş yerinde park halinde bulunan motosikletlerden biri henüz bilinmeyen nedenle alev aldı.

Kısa sürede büyüyen yangın tüm binayı sararken bölgede yoğun duman oluştu.

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Ekiplerin çalışmasının ardından yangın, duman tahliyesi ve soğutma çalışmalarının yapılmasıyla kontrol altına alınarak söndürüldü.

Güvenlik Önlemi Alındı

Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenilirken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...