Türkgün | Videolar | Siyaset | MHP Lideri Devlet Bahçeli: Venezuela bir testtir

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Venezuela bir testtir

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Venezuela yalnızca bir testtir. İstedim, öyle düşündüm, alacağım, yargılayacağım demek, haydi yüreğiniz yetiyorsa gelin de savaşalım demek değil midir?" dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Venezuela yalnızca bir testtir. İstedim, öyle düşündüm, alacağım, yargılayacağım demek, haydi yüreğiniz yetiyorsa gelin de savaşalım demek değil midir?" dedi.

Muhabir: Eylül Şahin

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Lider Bahçeli konuşmasında "Venezuela yalnızca bir testtir. İstedim, öyle düşündüm, alacağım, yargılayacağım demek, haydi yüreğiniz yetiyorsa gelin de savaşalım demek değil midir?" diye konuştu.

MHP lideri Bahçeli, TBMM'deki konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

‘Venezuela yalnızca bir testtir’

Petrol, doğal gaz ve değerli madenler çatışmaların hem vasıtası hem motivasyonu haline gelmiştir. Uyarıyorum, herkesi sağ duyuya davet ediyorum. Çok parametreli cepheleşmelerin aynısına birinci ve ikinci dünya savaşları öncesinde tesadüf edilmiştir. Trump zincirleme çılgınlıkları, dünyayı karanlık uçurumun kenarına sürüklemekte. İnsanlığın savaşa girmesi, nükleer silahlarla takibinin yapılması halinde olabilecekleri düşünmek bile korkunçtur.. Venezuela yalnızca bir testtir. Bu şartlar altında NATO'nun bağlayıcılığından bahsetmek akla ve mantığa sığacak mıdır. İstedim, öyle düşündüm, alacağım, yargılayacağım demek, haydi yüreğiniz yetiyor gelin de savaşalım demek değil midir.

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...