Türkgün | Videolar | Yaşam | Dağ keçileri yerleşim yerine indi: Doğanın zarif misafirleri kamerada

Dağ keçileri yerleşim yerine indi: Doğanın zarif misafirleri kamerada

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde yerleşim alanına kadar inen dağ keçileri, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleriyle yüzleri gülümsetti.

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde yerleşim alanına kadar inen dağ keçileri, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüleriyle yüzleri gülümsetti.

KAYNAK: İHA

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde dağ keçileri, yerleşim yerine kadar indi. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, keçilerin kamerayı fark eder etmez hareketsiz kalıp uzun süre bakmaları dikkat çekti.

Doğal ortamlarından yerleşim alanlarına kadar inen dağ keçileri, bölge halkının ilgisini çekti. Görüntülerdeki sakin ve meraklı halleri, izleyenlerin yüzünü gülümsetti.

Vatandaşlar, özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında dağ keçilerinin sık sık köylere kadar geldiğini belirtti. Yöre halkı, dağ keçilerinin Tunceli’nin doğasının bir parçası olduğunu ve onlarla karşılaşmanın artık günlük hayatın bir parçası haline geldiğini ifade etti.
 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...