Voleybol Sultanlar Ligi’nin 6. haftasında Galatasaray karşısında 3-2 kazanılan derbinin ardından Fenerbahçe’nin kaptanı Eda Erdem, mücadeleyi değerlendirdi.
“Üç saate yakın sürdü, adrenalinle fark etmedik”
Eda Erdem, derbide uzun süreli ve temposu yüksek bir mücadele yaşadıklarını ifade etti.
Milli voleybolcu, "Üç saate yakın sürmüş, maçın adrenaliyle oynarken hiç fark etmedik. Güzel bir maç oldu."
diyerek karşılaşmanın yoğunluğunu anlattı.
“Hatalarımızı düşünmekten takım oyunu oynayamadık”
Zaman zaman istedikleri oyunu sergileyemediklerini vurgulayan Eda Erdem, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Belki iyi bir oyun oynayamadık. Ara ara iyi oynadık ama maçın genelinde iyi servis atamadık. İyi manşet karşılayamadık. Hatalarımızı düşünmekten takım oyunu oynayamadık. Yine de güçlü kalabildik."
Eda Erdem, beşinci sette elde ettikleri ivmeye ilişkin ise, "Beşinci sette Vargas'ın servisleriyle ritim yakaladık. Devamında blok defansında da iyi olunca ibre bize döndü."
ifadelerini kullandı.
“Kayıpsız devam ediyoruz, taraftar desteği çok güzeldi”
Derbinin önemine de değinen tecrübeli kaptan, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Çok güzel mücadele ettiler. Kayıpsız devam ediyoruz. Derbiler her zaman camiamız için çok önemlidir. Çok güzel bir taraftar desteğimiz vardı."
şeklinde konuştu.