MHP’ye genel başkan olacaktı… 15 Temmuz’da başbakan olacaktı…

24 Haziran 2018’de cumhurbaşkanı olacaktı… Hepsini kaybetti… Vekil bile olamadı! 31 Mart Mahallî Seçimlerinde sıfır çekti, Y-CHP/HDPKK’nın koltuk değneği oldu!

Hafızası olmayan ve milleti de balık hafızalı sanan bir kadın… “S-400’ler saray için” diyecek kadar şuur kaybında… Y-CHP’den 15 vekil kiraladığını…

“PKK’lı Demirtaş’a özgürlük” istediğini ve HDPKK ile gizli gizli iş birliği yaptığını unutmuş… İP’çi Topuklu şimdi diyor ki: “Terör örgütleri ile aranıza mesafe koyun!”

Daha dün sapık LGBT’liler için övgüler düzüp “Türk’üz, LGBT’yiz, İyi partiliyiz” dediğini unutmuş… Karakoç’un “Sakın kader deme, kaderin üstünde bir kader vardır/ Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır” şiirini okuyor!

Partisinde “Başbuğ; ülkücülük ve bozkurt” kelimelerini yasakladığını unutmuş… Grup toplantısında Başbuğ Türkeş’in “Türk-İslâm ahlâkı”ndan bahsediyor gerine gerine…

“Dokunulmazlığım yok, gelin alın” diyor… “FETÖ soruşturması denen orta oyunu” ndan bahsediyor… Ve bir sürü tehdit…

Sonrası bir “kadın”a yakışmayacak cümleler:

“Sen küçük ortağınla yetineceksin… Her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır derler ya, her başarısız iktidarın arkasında bir Bahçeli vardır.”

Ağzından çıkan kelimelerin nerelere gidip geldiğinin bile farkında değil… Sonra da abuk sabuk “İP’çi kardeşlerim, MHP’li kardeşlerimi kırmayın” sözleri!

Yıllarca övdüğü, “satranç ustası” dediği Bahçeli’ye müthiş bir husumet ve kin… Öfke, aklını başından almış, ar damarı intihar etmiş vaziyette!

Hakkındaki “FETÖ dosyası”nın gündeme gelmesiyle öyle bir kan bürümüş ki gözünü, “kadın” olarak söyledikleri akla ziyan: “Kim kimin döşeğinde yatmış, konuşalım araştırılsın.”

Partisi daha dün, “LGBT’yiz, İyi Partiliyiz” mesajı yayınlayan kadına bakın hele!

Kiminle yola çıktıysa satmış, MHP’yi ele geçirmek için çevirmedik dolap, iş birliği yapmadığı devrimci, bölücü, dinci, terörist kalmamış… Teşkilatında aklı başında adam kalmamış, kurucuları, il ve ilçe başkanları protesto edip istifa etmiş…

Sıkılmadan, “Ayrıştırmadan, iftira atmadan siyaset yaptık, kin ve nefret dilini bırakın dedik” deme ikiyüzlülüğünü pişkince gösterebiliyor… Sık sık Erdoğan’a “MHP’ye ihtiyacınız yok, yanınızdayız” mesajını yollayan İP’in Topuklusu şimdi siyasî edepten uzak, MHP’yi “küçük ortak” diye nitelemeye kalkıyor…

Sonra korkup “İyi Partililerle MHP’liler düşman olmayacak. Biriz ve kardeşiz! Kardeş kalacağız!” nutku atıyor… Hele hele utanmadan “Her ekonomik krizin arkasında bir Bahçeli vardır” iftirası…

Hafızası, siyaseti bitmiş bir “kadın”ın hezeyanları…

Devlet Bey, 2002’de erken seçim istemeseydi, “367 krizi”ni çözmeseydi, 15 Temmuz’da demokrasiye sahip çıkmasaydı, nereye nasıl genel başkan olacağını bile tahmin edemeyen bir siyasî figür!

“Tek adam rejimi”nden bahsedip, partisinin olağanüstü kurultayında tüzük değişikliği ile despotluğa soyunan bir muhterislik…

Y-CHP/HDPKK’nın bayan koltuk değneği… Hani “Göklerden inen bir karar”dan bahsediyordu ya…

Ne dediğini kulakları duymayan bu kadına milyonlarca ülkücü aynen şu duayı ediyor:

“Bu şahsiyet girdiği her ortaklık yerinde durmuyor. Allah’a şükür biz ucuz atlattık. Ne kadar atığımız varsa alıp gitti!”

Dikkat edin Bayan Topuklu, bu hareket, “dualı”dır, çarpılacaksınız!