Bazı futbolcular vardır, takım için çok şey ifade eder.

Trabzonspor’da Nwakaeme ve Uğurcan işte böyle bir futbolcular. Nwakaeme ateşleyici, şutör, top tutucu, golcü ve üstüne üstlük asist yapma özelliği de var. Nwakaeme oynayınca takım da oynuyor, o durunca, ya da olmayınca takım çöküyor.

Ve Uğurcan. Önünde “Evlere şenlik” iki stoper varken neler kurtardı, neler. Yetmedi üstüne bir de penaltıda gole izin vermedi. Onu da al kenara, Trabzonspor çok sıkıntı çeker çok.

Trabzonspor’un üç büyük sorunu var, kangren olmuş durumda. Biri stoperler, diğerleri orta saha ve ön libero. Karadeniz ekibi bu bölgeleri bir türlü dolduramadı. Abdülkadir Parmak’ın yokluğunda kimse çare olmadı, olamadı ön liberoda. Orta sahada bir “Sosa” bulunamadı. Stoperler desen yukarıda yazdık, evlere şenlik. Kaç isim gitti, geldi ben sayısını unuttum. İnanın iki Hüseyin bunların hepsinden daha iyiydi. Hiç olmazsa savaşıyorlardı, Uğurcan da bu kadar sıkıntı çekmiyordu.

Nwakaeme ve Uğurcan’ın çabaları bu hafta Newton’u kurtaramadı. Yönetimin bir an önce karar alıp Trabzonspor için “acemi” olan hoca ile yollar ayrılmalı.

Yoksa sıkıntı daha da büyür !