Her şeye rağmen sevdiği adam için tüm sevdiklerinden, yaşadığı yerden ve dostlarından vaz geçerek başka bir şehre taşınan Didem’in, Adem'in ilgisizliği yüzünden yaşadığı inanılmaz olayları anlatan Ya Sonra filmi oyuncuları, hem usta hem de başarılı isimleri bir araya getirmiş. Peki Ya Sonra nerede çekildi? İşte detaylar…

YA SONRA FİLMİNİN KONUSU

Evliliğinin devam ettiği sürede, bütün hüzün ve sevinçler Ya Sonra? filminde eğlenceli bir şekilde anlatılmakta. Adem ile Didem birbirlerini pekçok seven evli bir ikilidir. Fakat Adem, evlilik nedeniyle sevgi ve ilgiyi daha az göstermektedir. Didem ise özgür iradesinden yoksun kalmış, özgüveni olmayan mutsuz bir kadın olmuştur. Başını yaslayacağı tek yer, çok sevdiği mesleğidir. Bu nedenle mesleğine geri dönmek ister.

Adem'i her şeye rağmen çok sevmektedir. Fakat kocasının arkasından giderken, ailesini, kariyerini ve dostlarını ihmal etmiş ve hiç tereddüt etmeden, daha önce yalnızca haritalarda gördüğü bir şehre yerleşmiştir. Tüm sevgisini ve özverisine karşılık, de feda aynı fedakarlığı Adem'den beklemeye başlamıştır. İşte, tamda burada, başka bir masal prensi devreye girmeye başlamıştır. Ve artık Didem ve Adem için tüm gerçeklerle yüzleşmenin zamanı gelmiştir.

OYUNCULAR

Yönetmen koltuğunda Özcan Deniz'in oturduğu filmin oyuncu kadrosu;

Özcan Deniz

 Deniz Çakır

 Barış Falay

Ragıp Savaş Janset

Naz Elmas

Erdem Akçe

 Mehmet Aslan

 Atakan Ilgazdağ

Altuğ Yücel

Cezmi Baskın'ın yer aldığı usta oyuncu film kadrosu 2011 yapımı Türk filmidir.

ÖZCAN DENİZ'İN OYNADIĞI FİLMLER

Öteki Taraf (2017)

Özcan Deniz'e Meryem Uzerli ve Aslı Enver'in eşlik ettiği Öteki Taraf, eski sevgili olan Çetin ile Sara'nın bir iş fırsatı için yeniden bir araya gelmesi ve Çetin'in sevgilisi Ece'nin ortadan kaybolmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

İkinci Şans(2016)

Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'i yeniden bir araya getiren, Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp yönettiği İkinci Şans, geçmişleriyle yüzleşen iki zıt karakteri odağına alıyor.

Su ve Ateş(2013)

Doğunun kanunlarından uzağa kaçan bir adam olan Haşmet ve hayatın acı gerçeklerinden bihaber, saf ve duru bir kız olan Yağmur'un imkansız aşkının hikayesidir. Doğu ve Batının, Güneş ve Ayın, Su ve Ateşin masalıdır bu aşk.

Evim Sensin (2012)

Senaristliğini ve yönetmenliğini Özcan Deniz'in üstlendiği filmde, Leyla başından geçen bir ayrılık sonrası baba evine dönmüştür. Kalbi kırıktır ve çocukluğundan beri sorunlu bir ilişkileri olan babası Selim ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışmaktadırlar.

Araf (2012)

18 yaşındaki Zehra ve vardiya arkadaşı Olgun bir benzin istasyonunda çalışmaktadırlar. Bir gün benzin istasyonuna gelen 38 yaşındaki Mahur ile Zehra arasında başlayan aşk ile tüm dengeler alt üst olur...

Ya Sonra(2011)

Adem ve Didem evliliğinin yedinci yılını bitiren bir çifttir. Adem, birkaç ticaret girişimi sonra batmış ve boyunun ölçüsünü alarak veterinerliğe devam etmiştir.

Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, maça gitmek, müzikle uğraşmak ve ara da sırada hep beraber dışarı çıkmak haricinde hayatın rutin akışına kendini kaptırmıştır. Ama bencilliği ve hep arkasından sürüklediği karısının uyarılarını dikkate almaması hiç de hayra alamet olmayacaktır...

 

 

Editör: Haber Merkezi