Bekâroğlu’nun ifadelerinin tamamen yanlış olduğunu vurgulayan Yalçın, “CHP sözcülerinin her zaman başvurduğu saptırmaların bir örneğini sergileyen Bekâroğlu, Türkiye’nin son günlerde uğradığı alçakça terör saldırıları karşısında MHP’ye dil uzatarak partimizi zan altında bırakmaya çalışmaktadır.” dedi.

Türkiye’nin şu badireli günlerinde CHP sözcülerinin olumsuz kelam edemeyeceği tek siyasi partinin MHP olduğunu kaydeden Yalçın, “Siyasi mugalatalarla MHP’nin icra ettiği hayati fonksiyonu zayıflatmaya; misyonu, yazısı ve turası silinmiş Bekaroğlu gibi sıracalıların ne gücü ne de takati yeter.” ifadelerini paylaştı.

Mehmet Bekâroğlu ismiyle maruf kimesne MHP hakkındaki ithamlarına bir yenisini eklemiş ve çemkirmiş. Bekâroğlu’nun açıklamasına bakınca sanki Türkiye’nin yaşadığı kaosun başlıca sorumlusu MHP sanırsınız.

Aslında; durumu kurtarmaya yönelik cümleleri, açıkta yakalanmış birinin psikolojisini yansıtan savunma mekanizması hezeyanlarıdır.Mehmet Bekaroğlu’nun söyledikleri ve hele de MHP hakkındaki ifadeleri tamamen yanlış, haksız ve yersizdir.

CHP sözcülerinin her zaman başvurduğu saptırmaların bir örneğini sergileyen Bekâroğlu, Türkiye’nin son günlerde uğradığı alçakça terör saldırıları karşısında MHP’ye dil uzatarak partimizi zan altında bırakmaya çalışmaktadır.

Sayın Bekaroğlu ve benzerleri, “bunları insanlığı ve milliyetçiliği budur” diyerek aslında kendi insanlığını inkar etmiştir.

Kendilerinden “Cumhuriyet’in kuran partiyiz.” diyerek kurum kurum kurulmalarına rağmen nasıl olup da Cumhuriyet düşmanları ve ülkeyi bölmeye çalışanlarla aynı paralelde projelerin peşinde olduklarını izah etmelerini bekliyoruz.

Ayrıca politikada ifrattan tefrite savrulduğu anlaşılan Mehmet Bekâroğlu’ndan, Millî Görüş gömleğini çıkarınca CHP saflarında nasıl bir gömlek giydiğini ve bu libasın düğmelerinin olup olmadığını açıklamasını da bekliyoruz.

Biz, her fırsatta tribünlere oynayan ve ipi pazara çıkınca MHP’ye saldıran bu arızalı tipleri iyi tanırız. Atatürk’ün ölümünden sonra nasıl değişim ve başkalaşım geçirdiğini, kimlerin eline geçtiğini iyi biliriz.

Kuruluş misyonundan nasıl uzaklaşıp çağ dışı, ilkel ve marjinal ideolojilerin pençesine düştüğünü iyi biliriz. Atatürk’ten sonraki CHP’nin kucağında hangi bölücü örgütlerin büyüdüğünü, hangi köşebaşlarını tuttuğunu iyi biliriz.

Bu sakat kafaların; geçmişte birçok ihanet şebekesini bünyesinde nasıl barındırdığını, birlik ve beraberliğimizin düşmanı olan aşırı sol örgütlerin bir numaralı destekçisi ve hamisi olduğunu, hatta onları Meclise taşıdığını iyi biliriz.

Türkiye’nin şu badireli günlerinde CHP sözcülerinin olumsuz kelam edemeyeceği tek siyasi parti MHP’dir. Siyasi mugalatalarla MHP’nin icra ettiği hayati fonksiyonu zayıflatmaya; misyonu, yazısı ve turası silinmiş Bekaroğlu gibi sıracalıların ne gücü ne de takati yeter.

MHP sayesindedir ki bölücü kalkışma nihai hedefe erişememiş, milletimizin bütünlük azmi ve egemenlik haklarını koruma kararlılığı sürmüştür. MHP sayesindedir ki milletimiz; devletin güçlü, toplumsal barışın kavi ve canlı kalacağına dair umudunu yitirmemektedir.

Editör: Haber Merkezi