Son 20 yılın en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nin mimarı Osman Sınav'dan yeni bir dizi geliyor. Atv ekranlarında yayınlanacak dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yerine gelmesi bekleniyor. Başrollerinde Hasan Deniz Yaran, Kürşat Alnıaçık ve Damla Colbay'ın yer aldığı Yalnız Kurt  konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki, Yalnız Kurt dizisi ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarında yep yeni bir dizi başlıyor. Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tadında bir dizi olması beklenen Yalnız Kurt dizisi için geri sayım başladı.

Fragmanda Yalnız Kurt'un Golyat'a karşı büyük bir savaş vereceği belirtildi

YALNIZ KURT NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin fragmanlarında yayın tarii olarak "Çok yakında" dendi. Önümüzdeki günlerde Yalnız Kurt'un yayn tarihinin netleşmesi bekleniyor.

 


Yalnız Kurt dizisinin yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın gününde ATV ekranlarında yayınlanacağı tahmin ediliyor. EDHO her hafta salı günü ekranlara geliyordu.
Yalnız Kurt'un yayınlanan ilk fragmanında "Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür! Ama artık yeter! Unutma, unutturma! Bizim olduğumuz her yerde onlar da vardı! Kanlı tuzaklar, kirli oyunlar, hain planlar, ihanetler, cinayetler! Efsane yeniden başlıyor! Dumanlı dağ börüsü, dulkadir delisi, ademler evreni, islam dini kuvveti, seksen bin er heybeti, kara kılıcın keskini, sahar okların temreni; yalnız kurt; Eli kanlı kuklacıya, acımasız canavar Golyat'a karşı!" denildi

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?

Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav'ın yapımcılıoğında hayata geçen aksiyon ve dram türündeki televizyon dizisidir.

Yalnız Kurt, Sinegraf yapım şirketi tarafından yapılıyor. Dizi, Golyat'a karşı verilen mücadelenin destansı hikayesini ekrana taşıyor. Ayrıca dizi, Türkiye'nin geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alıyor. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

YALNIZ KURT OYUNCULARI KİMLER?

Büyük merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Hasan Deniz Yaran
Kürşat Alnıaçık
Damla Colbay
Murat Han
Polat Bilgin
Gökhan Soylu
Deniz Evin
Cihan Ünal
Yaprak Medine

 

Editör: Haber Merkezi