‘Yalnız Kurt' dizisinin yayından kaldırıldığı iddiası ortaya atıldı. Osman Sınav, ‘Yalnız Kurt' için ortaya atılan o iddiaları yalanladı.

Duayen yapımcı ve senarist Osman Sınav’ın imza attığı, ülkemizin en başarılı yönetmenlerinden M. Çağatay Tosun’un çektiği atv’nin “Yalnız Kurt” dizisiyle ilgili ortaya atılan iddia çok konuşuldu. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran (Altay), Damla Colbay (Sare), Murat Han (Doğan), Kürşat Alnıaçık (Viking), Polat Bilgin (Nizam), Hilmi Özçelik (Ahmet) ve Göktan Oktay Göztepe’nin (Akif) rol aldığı dizinin sezon finalinin ardından yayından kaldırıldığı öne sürüldü. Ancak Osman Sınav iddiayı yalanladı ve yeni sezon bölüm çekimllerinin 30 Temmuz’da başlayacağını açıkladı. 20. bölümde sezon finali yapan diziden Damla Colbay ve Polat Bilgin ayrılmıştı.

Yeni bölüm senaryo çalışmaları devam eden projeye güçlü bir kadın oyuncu ile çok sayıda yeni karakterin gireceği de öğrenildi. Dizide 1950’li yılların ardından ülkemizin kaderinde iz bırakan olaylar etkileyici bir dille beyazcama aktarılıyor.

 

Editör: Haber Merkezi