Yalnız Kurt ne zaman başlayacak, belli mi? Kurtlar Vadisi dizisinin devamı olarak görülen ve merakla beklenen Yalnız Kurt dizisinin 2. tanıtım fragmanı da yayınlandı. ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt dizisi için gün sayılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayından kaldırılmasının ardından gözler Yalnız Kurt dizisine çevrildi. İşte Yalnız Kurt dizisi fragman izle ekranı...

YALNIZ KURT NE ZAMAN, HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Yalnız Kurt dizisinin Yönetmenliğini M. Çağatay Tosun üstlendi. Senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze kaleme alacak. ATV'nin Sinegraf Fim imzalı Yalnız Kurt dizisi Kurtlar Vadisi emsali olacağı için milyonlarca dizi sever tarafından merakla bekleniyor.

Yalnız Kurt dizisinin ilk fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yoğun ilgiyle karşılandı. Fragman, sosyal medyada da büyük ses getirdi. Heyecanı doruklara çıkaran tanıtıma, ''Aslı kurttur, kurt yavrusu kurt olur!'' sözleri damga vurdu

Yalnız Kurt dizisinin kanalının ATV olduğu belli olmuştu. Ancak Yalnız Kurt dizisinin hangi gün, ne zaman başlayacağı henüz belli değil. Dizi hakkında gün ve saat bilgisi geldiğinde haberimizde yerini alacak. 

Yalnız Kurt

YALNIZ KURT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Polat Bilgin ve Deniz Evin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yalnız Kurt 2. tanıtım fragmanı izle!

YALNIZ KURT KONUSU NEDİR?

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak. Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

Editör: Haber Merkezi