Çekimlerine Eylül ayında başlanan Yargı dizisinin başrollerini Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşacak. Birçok kişinin hikayesini merak ettiği dizide bir cinayet nedeniyle yolları keşisen bir cumhuriyet savcısı ve avukatın başından geçenler anlatılıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla izleyenleri keyifli anlar yaşatayacak olan Yargı dizisinin ne zaman başlacağı, oyuncuları ve konusu merak ediliyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolü paylaştığı Yargı dizisinin izleyicisiyle buluşmasıan saatler kaldı. İzlenenleri sabırsızlıkla beklediği Yargı dizisinin yayın tarihi belli oldu.

YARGI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Sema Ergenekon'ın kaleme aldığı Yargı dizisi adalet kavramını ve aile değerlerini sorgulatacak. Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz’ın yaşadıkları Yargı dizisi konusunu oluşturmaktadır. Yargı dizisi, bir cinayet vakası sonucu yolları kesişen ikilinin adalet savaşını konu edinecek.

YARGI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu aynı projede buluşturan Yargı dizisi 19 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

YARGI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kadrosunda birçok ünlü ismi bulunduran Yargı dizisinin oyuncuları şöyle: 

Pınar Deniz
Kaan Urgancıoğlu
Hüseyin Avni Danyal
Uğur Polat
Mehmet Yılmaz Ak
Zeyno Eracar
Ali Seçkiner Alıcı
Başak Gümülcinelioğlu
Uğur Aslan
Pınar Çağlar Gençtürk
Onur Özaydın
Ece Yüksel
Özlem Çakar
Arda Anarat
Onur Durmaz
Zeynep Atılgan
Beren Nur Karadiş

 

Editör: Haber Merkezi