Kamu çalışanlarının izin durumu ile ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bir açıklama getirdi. Bugün bazı memurların izinli olması sonrasında ise yarın yani 26 Ocak tarihinde izinli olup olmayacağını merak ediliyor. Konuyla ilgili açıklama çeşitli illerin valiliklerinden ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapıldı. Peki 26 Ocak yarın kamu çalışanları izinli mi 2022? Yarın özel sektör tatil mi, yarın tatil var mı?

26 OCAK YARIN KAMU ÇALIŞANLARI İZİNLİ Mİ?

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada

1- Kurumlarımızca zorunlı hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; güvenlik, sağlık ve ulaşım hizmetleri dışında; memur, işçi, ve diğer personellerin 26 Ocak 2022 Çarşamba günü idari izinli sayılmasına

2- İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malul, engelli ve hamilelerin 26-27-28 Ocak 2022 tarihlerinde izinli sayılmasına karar verilmiştir denildi.

kamu kurumları tatil mi

YURTTA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin çok bulutlu, Marmara’nın doğusu (Bilecik hariç), Güney ve İç Ege (Kütahya hariç), Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'da yer yer gök gürültülü kar sağanağı, Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde görülmesi, Doğu Akdeniz ile İstanbul, Konya ve Karaman çevrelerinde kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Ülkemiz genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

 

Editör: Haber Merkezi