Türkgün | Yaşam | Düzce’yi sağanak ve fırtına vurdu: '3 evi su bastı, 14 tekne zarar gördü'

Düzce’yi sağanak ve fırtına vurdu: '3 evi su bastı, 14 tekne zarar gördü'

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle dere taştı, Esmahanım köyünde 3 evi su bastı. Fırtınada ise balıkçı barınağındaki 14 tekne zarar gördü.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle dere taştı, Esmahanım köyünde 3 evi su bastı. Fırtınada ise balıkçı barınağındaki 14 tekne zarar gördü.

KAYNAK: DHA

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle derenin taşması sonucu Esmahanım köyünde 3 evi su bastı. Fırtına nedeniyle balıkçı barınağında 14 tekne zarar gördü.

yağış, Akçakoca’da taşkınlara yol açtı

Kentte iki gündür süren yağış, Akçakoca’da taşkınlara yol açtı. Şiddetli yağış nedeniyle Esmahanım köyünden geçen dere taştı. Sel suları nedeniyle köyde bulunan 3 evi su bastı. Akçakoca sahilinde bulunan balıkçı barınağında ise gece saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle yükselen dalgalar, 14 teknenin zarar görmesine neden oldu.

Yağmurun devam ettiği ilçede İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerinin çalışmaları sürüyor. 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...