Türkgün | Yaşam | Fetih coşkusu Galata Kulesi'ne taşındı

Fetih coşkusu Galata Kulesi'ne taşındı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul’un fethinin 572’nci yılı anısına Galata Kulesi’nde özel ışık gösterisi düzenledi. Etkinlikte kuleye Türk bayrağı ve “1453” teması yansıtıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul’un fethinin 572’nci yılı anısına Galata Kulesi’nde özel ışık gösterisi düzenledi. Etkinlikte kuleye Türk bayrağı ve “1453” teması yansıtıldı.

KAYNAK: DHA

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul’un fethinin 572’nci yılı dolayısıyla Galata Kulesi’nde ışık gösterisi düzenledi. Kuleye yansıtılan Türk bayrağı ve “1453” teması büyük ilgi gördü.

Galata Kulesi'nde İstanbul'un fethine özel ışık gösterisi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstanbul'un fethinin 572. yılı dolayısıyla, Galata Kulesi'nde özel ışık gösterisi düzenlendi. Vatandaşlar gösteriye yoğun ilgi gösterdi.
İstanbul'un fethinin 572. yılı dolayısıyla akşam saatlerinden itibaren, Galata Kulesi'nde özel ışık gösterisi gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştiren gösteride kule üzerine dalgalanan Türk bayrağı ve "İstanbul'un Fethinin 572. Yılı Kutlu Olsun - 1453" yazısı yansıtıldı. Işıkların etkisiyle kule kırmızıya bürünürken, gösteriye yoğun ilgi gösteren yerli ve yabancı turistler o anları cep telefonlarıyla kaydetti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...