GESTAŞ, Bozcaada ve Gökçeada hatlarında yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu. Ege Denizi'nin kuzeyinde etkili olan olumsuz hava koşulları, ada ulaşımında aksamalara neden oldu.
Gökçeada hattında sınırlı sefer yapılacak
Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yalnızca belirlenen saatlerde sefer gerçekleştirilecek. Buna göre Kabatepe'den 13.00 ve 17.00, Gökçeada'dan ise 11.00 ve 15.00 saatlerinde feribot seferleri yapılacak.
Tarifede yer alan diğer seferler ise hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Bozcaada seferlerinde de değişiklik
Geyikli-Bozcaada hattında da bazı seferler iptal edilirken belirlenen seferlerin yapılacağı bildirildi.
Buna göre Geyikli'den 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 ve 23.00, Bozcaada'dan ise 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 ve 22.00 saatlerindeki seferler gerçekleştirilecek.
GESTAŞ, tarifede bulunan planlı diğer tüm seferlerin ise Ege Denizi'nin kuzeyindeki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildiğini bildirdi.