Türkgün | Yaşam | Meteoroloji’den Trakya için kuvvetli yağış uyarısı: 3 ilde dikkat!

Meteoroloji’den Trakya için kuvvetli yağış uyarısı: 3 ilde dikkat!

Meteoroloji, Trakya’da yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli sağanağa karşı uyarıda bulundu. Üç ilde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji, Trakya’da yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen kuvvetli sağanağa karşı uyarıda bulundu. Üç ilde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Trakya için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yapılan açıklamaya göre yarın sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji’den 3 il için kuvvetli sağanak uyarısı

MGM İstanbul Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da yerel olarak kuvvetli, metrekareye 21 ila 50 kilogram yağış bırakması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı bildirildi.

Sel ve su baskını riskine dikkat

Yetkililer; kuvvetli yağışla birlikte sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceğine dikkati çekti.

Bölgede yaşayan vatandaşların ve söz konusu güzergâhları kullanacak sürücülerin dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...