Türkgün | Yaşam | Trafik polislerinden 8 Mart jesti: Durdurulan kadın sürücülere hediye verildi

Trafik polislerinden 8 Mart jesti: Durdurulan kadın sürücülere hediye verildi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek kadın sürücülere hediyeler verdi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek kadın sürücülere hediyeler verdi.

MUHABİR: Tülin Küre

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. İnönü Bulvarı Atatürk Kongre Müzesi önündeki uygulama noktasında kadın sürücüler durdurularak hediyeler verildi.

Hem Güvenlik Kontrolü Hem Kutlama


Trafik ekipleri, durdurdukları sürücülerin emniyet kemerlerini kontrol ettikten sonra onlara küçük hediyeler takdim etti. Etkinliğin amacı, hem trafik güvenliğine dikkat çekmek hem de kadın sürücüleri özel günlerinde mutlu etmekti.

Polisler Sadece Ceza Yazmaz


Trafik Tescil ve Denetleme Şubesinde görevli Komiser Aylin Güzel, uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada, trafik polislerinin yalnızca ceza yazan bir birim olarak algılanmasının doğru olmadığını belirtti. Güzel, "İnsanların can güvenliği bizim için her şeyden önemli. Bugün de kadın sürücülerimizi mutlu etmek için buradayız. Tüm kadınların günlerini kutluyoruz," dedi.

Kadın Sürücülerden Teşekkür


Hediye alan kadın sürücüler ise duydukları şaşkınlığı ve mutluluğu dile getirdi.

Sürücülerden Özge Dal, "Beni durdurduklarında bir sorun olduğunu düşündüm. Ancak hediyeyi alınca çok mutlu oldum. Çok ince bir düşünceydi, teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Bir diğer sürücü Özlem Mıdık ise, "İlk başta ceza kesileceğini sandım ama hediyeyle karşılaşınca şaşırdım. Polislerimize teşekkür ediyorum, tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...