Survivor ve MasterChef'in olaylı yarışmacısı Yasin Obuz hakkındaki detaylar merak ediliyor. Yasin Obuz çıkardığı şarkı ve ardından bu şarkıya yorum yapan takipçisini şikayet etmesiyle son olarak gündeme geldi. Yasin Obuz İstanbul City isimli şarkısını ilk kez Tik Tok Masası Youtube ‘dan paylaştı. 

YASİN OBUZ KİMDİR, KAÇ DOĞUMLU?

Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya geldi. 3 kardeş olan Yasin Obuz çocukluğundan beri spor yapıyor. İlk spor lisansını 1998'de çıkardı. Amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı ve bunun yanında çocukken 2 yıl jimlastik yaptı, voleybol ve basketbolda oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi'nde Spor Bilimleri Fakültesi'nde okudu. Üniversite yıllarında spor olarak fitness yaptı.

Yasin Obuz kimdir

Üniversitede mutfağa ilgi duymaya başlayan Obuz, yemek yapmaya bu dönemde başladı. Bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı. Yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Küçük bir işletmesi var ve Masterchef Türkiye yarışmasına katıldı, oradan da Survivor'a seçildi.

Yasin Obuz kimdir

YASİN OBUZ’DAN İSTANBUL CİTY ŞARKISI

Yasin Obuz İstanbul City isimli şarkısını ilk kez Tik Tok Masası Youtube ‘dan paylaştı.Sunuculuğunu Tik Tok fenomenlerinden ikizler Oğuz Bay ve Uğur Bay ‘ın yaptığı aynı zamanda Sercan Yıldırım, Deniz Yıldız ,Sema Akpınar ,Berfin Mis, Sudde Özcan ,Duygu Aycan ‘ın katılımlarıyla sohbet eşliğinde hayranlarının beğenisine sundu.

Yasin Obuz kimdir kaç yaşında

YASİN OBUZ TAKİPÇİSİNİ ŞİKAYET ETTİ!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu programlara katılıp ün kazandıktan sonra albüm çıkaran Yasin Obuz, takipçilerinden gelen eleştirilere tahammül edemedi. 33 yaşındaki fenomen, geçmişte sosyal medyada yayınlanan, hakaret ve küfür içeren görüntülerden dolayı uzun süre magazin gündeminden düşmemişti.Survivor Yasin, kendisini sosyal medyadan takip eden bir hayranının, "Her önüne gelen şarkıcı oluyor. Yasin sesin b.. gibi" şeklindeki yorumuna sinirlendi.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; Savcılığa suç duyurusunda bulunan Yasin Obuz, şikayet dilekçesinde, Gökhan D. isimli bir sosyal medya kullanıcısının hakkında ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade etti.

Yasin Obuz kimdir

Obuz; Gökhan D.'nin sosyal medya üzerinden hakkında yaptığı yorumlarda ağır hakaretlerde bulunduğunu, yapılan hakaretlerden dolayı küçük düşürüldüğünü, bu nedenle cezalandırılmasını talep etti.

Şikayet üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık, yürütülen soruşturma kapsamında şikayete konu incelediği yorumlarda hakaret suçunu oluşturacak fiillerin bulunmadığını tespit etti.

 

 YASİN OBUZ: BİR BUÇUK YIL ÖNCE BOŞANDIM!

Daha önce özel hayatıyla ilgili hiçbir soruya cevap vermeyen Obuz, 2020 yılında gelen ‘Evli misiniz?’ sorusuna ‘1 buçuk yıl önce boşandım’ cevabını vererek kendisini takip edenleri şaşırttı. Yasin Obuz, bu cevabıyla evliliği hakkında internette dolaşan tüm belirsizlikleri ortadan kaldırmış oldu. Katıldığı yarışmalarda annesinden ve kız kardeşlerinden bahseden ancak babasıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Yasin Obuz, "Çocukken babamdan dayak yedim, büyüdüğüm evde şiddet vardı" dedi.Obuz, "Babamla görüşmüyorum, bir gün çocuğum olursa babasız büyümeyecek!" açıklamasında bulunarak öfkeli karakter yapısının altında bir çocukluk travması olabileceğinden bahsetti.

Survivor’dan döndükten sonra kendisine gelen teklifi değerlendirerek şarkı yapan Yasin Obuz, ‘Ses eğitimi aldınız mı?’ sorusuna, "4-5 günlük hızlandırılmış eğitim aldım, ben şarkıcı değilim, rap yapmak için ses eğitimi almaya gerek yok, şarkı yapmak hayalimdi, hayalimi gerçekleştirdim. Demet Akalın ve Alişan şarkımı çok beğendi" diyerek sesine gelen kötü eleştirilere karşılık verdi.

‘ŞARKIMDAN HİÇ PARA KAZANMADIM'

Yasin Obuz, ‘Nasıl geçiniyorsunuz?’ sorusuna; "Pilavcı dükkânımdan elde ettiğim gelir ile geçiniyorum, şarkımdan hiç para kazanmadım" diyerek 1 haftada 12 milyon izlenen 'Ala' klibinden hiç para kazanmadığını açıkladı.

Sorgu Sual programı sunucularından Melis Özcan’ın, ‘Emeğinizin karşılığını alıyor musunuz?’ sorusuna; "Emeğimin karşılığını ilerleyen aylarda göreceğim, alabilecek miyim alamayacak mıyım? Emeğimin karşılığını şu an da bilmiyorum" diyerek samimi bir cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi