Ölçme, Seçme, Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) otumu bugün yapıldı. Sınava giren adaylar ve yakınları sınav sonuçlarına ilişkin sorgulamalar yapıyor.Peki, YDS ne zaman açıklanacak 2021? YDS sınav sonuçları açıklanma tarihi belli oldu.

YDS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

Bugün gerçekleştirilen YDS sınavı 10.15'te başladı ve 12.45'te sona erdi. YDS temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı.

ÖSYM tarafından yapılana açıklamada şu ifadelere yer verildi.

"10 Ekim 2021 tarihinde uygulanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavının (2021-YDS/2) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 10 Ekim 2021 tarihinde saat 14.45'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YDS SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ!

2021 YDS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün yapılan 2021 YDS sınav sonuçları 2 Kasım 2021 tarihinde açıklanacak. Adaylar ise böylece sonuçlarını öğrenebilecek.

Editör: Haber Merkezi