Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak? Yeni emeklilik sistemi ne zaman açıklanacak? günün en çok merak edilen ve araştırılan konuları haline geldi. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren yeni emeklilik sistemi ile ilgili açıkama Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'tan geldi. Tüm paydaşların memnun olduğu bir emeklilik sisteminden bahseden Bakan Albayrak, bu yıl içinde değişimi gerçekleştireceğiz dedi. Bu sözlerin üzerine vatandaşlar yeni emeklilik sistemi ile ilgili ayrıntıları araştırmaya başladı. Peki, Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak? Yeni emeklilik sistemi ne zaman açıklanacak? İşte konunun detayları...

Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak?

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yeni emeklilik sistemi ile ilgili, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak emeklilik sistemi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Albayrak, "Türkiye adım adım bir üst lige çıktıkça, bunun da bir mücadele etkisi olacak. Doğrular evrenselse büyük Türkiye ideali için emin adımlarla kim ne derse desin… Sanayi üretimi, emeklilik, tarım reformu dedik, bakanlığımızla ilişkili kısımlarda tüm bu çerçevelerde Türkiye bu adımları atmaya devam edecek. Toplumumuzun bilmesi gereken husus bu. Milletimizle gurur duyuyorum. Ekonomik olarak 12 binden, 9-10 bine düşüyorsunuz, terör saldırıları, 15 Temmuz… Birlik gördük. Bunun iç yönetimsel kaynaklı değil, dış kaynaklı olduğunu toplumumuz görmüyor mu. Biz dik durmaya devam ettikçe sadece iktidar olarak değil, toplumumuzda etki sağlayınca güçlü çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 8-10 ayda dışardan faktörlerle eski Türkiye ayakta kalamazdı." dedi." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yeni emeklilik sistemi ne zaman açıklanacak?

Berat Albayrak, yeni emeklilik sistemi ile ilgili, "Tüm paydaşların memnun olduğu bir emeklilik sistemi kurmak... Bu yıl içinde değişimi gerçekleştireceğiz." dedi.

Editör: Haber Merkezi