UEFA Avrupa Ligi'ndeki iyi futbolunu sürdürmek isteyen Galatasaray bugün Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkacak. Süper Lig'in 14. haftasında Yeni Malatyaspor ile Galatasaray kozlarını paylaşıyor. Son 3 maçta kaybeden Sumudica yönetimindeki Yeni Malatyaspor kötü gidişata son vermek istyor. İşte Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı canlı izle şifresiz izle ve Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı kaç kaç? sorusunun cevabı...

YENİ MALATYASPOR GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİRİR)

YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı bugün saat 19:00'da beIN SPORTS 1'de üyeliği olanlara canlı şifreli olarak yayınlanacak. Yeni Malatyaspor Galatasaray maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yasin Kol olacak.

Yeni Malatyaspor Galatasaray

YENİ MALATYASPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER:

Yeni Malatyaspor: Sadık, Semih, Wallace, Ertaç, Chouiar, Mallan, Haddadi, Ndong, Hafez, Kubilay, Adem

Galatasaray: Yedlin, Nelsson, Berkan, Taylan, Feghouli, Muslera, Marcao, Aanholt, Cicaldau, Kerem, Diagne

GALATASARAY İLE YENİ MALATYASPOR LİGDE 9. RANDEVU

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 5 defa rakibini mağlup ederken, 2 kez de Malatya temsilcisi sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan'ın 12 golüne, sarı-siyahlılar 6 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray, ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşmayı 1-0, İstanbul'daki müsabakayı 3-1'lik skorla kazanmıştı.

FATİH TERİM CEZALI!

Galatasaray'ın Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a konuk olacağı mücadelede Sarı-Kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, cezası dolayısıyla yedek kulübesinde olamayacak. Fenerbahçe derbisinde çift sarı karttan kırmızı kart görerek ihraç edilen Terim, PFDK tarafından 5 maç ile cezalandırılmıştı. Tecrübeli teknik adam, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3, tedbire uymama eylemi nedeniyle ise 2 maç ceza aldı.

Çift sarı karttan, kırmızı kart görmesi nedeniyle de 1 maç daha cezası olan Terim, 6 müsabakada yedek kulübesinde yer alamayacak. Ligin ilk yarısının son 6 haftasında Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor, Medipol Başakşehir, Adana Demirspor ve Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmalarda takımının başında yer alamayacak tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda oynayacağı mücadelede takımının başında sahaya çıkabilecek.

LİGDE 9. RANDEVU

Galatasaray ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 5 defa rakibini mağlup ederken, 2 kez de Malatya temsilcisi sahadan 3 puanla ayrıldı. 1 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın 12 golüne, sarı-siyahlılar 6 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray, ligin ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı 1-0, İstanbul’daki müsabakayı 3-1’lik skorla kazanmıştı.

Yeni Malatyaspor Galatasaray

SON 5 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI

Galatasaray ligde oynadığı sın 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılılar bu süreçte Konyaspor ve Gaziantep FK'yı mağlup etti. Cimbom, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye kaybederken, Fatih Karagümrük ile de berabere kaldı.

TAKTİK İDMANSIZ YOLA ÇIKTILAR

Galatasaray'da Yeni Malatya maçına yönelik son antrenman dün sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapıldı. Teknik direktör Fatih Terim'in, yoğun tempoda yorgun düşen oyuncularına taktik prova yaptırmadığı ve onları hem fiziksel hem de mental açıdan hazırlamaya çalıştığı öğrenildi.

TETTEH, AABİD VE BUĞRA'NIN SAKATLIKLARI SÜRÜYOR

Yeni Malatyaspor'da Galatasaray maçı öncesi Tetteh, Aabid ve Buğra'nın sakatlıkları devam ediyor. Tedavisine başlanan Mustafa Eskihellaç ile kaleci Abdulsamed de kadroda olmayacak. Son Giresun maçında sakatlanan Wallace ise takımla çalışmalara başladı ve bugün forma giymesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi