Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Bunları kim milletvekili yaptı?”, “CHP’ye kim monte etti?” diye soracağı yerde kendisinin özellikle son üç yılda CHP’nin ihanet tiplemelerine nasıl destek verdiğini sorgulasın…

      SÖZCÜ yazarı Rahmi Turan’ın CHP’yi karıştıran yazısından sonra en ilginç yazı yine aynı gazetenin yazarı Yılmaz Özdil’den geldi. Yılmaz Özdil özellikle son 3 yıldır en çok eleştiri yazısı yazdığım yazarların başında geliyor. Eskiden milli konularda referans aldığımız, terör örgütü PKK ve yaltakçısı HDP karşısında duruşunu takdir ettiğimiz Yılmaz Özdil’e son yıllarda bir haller oldu.

      Bir hafta önceki “Mustafa Kemal’in askeriyiz dediler, YPG safına katıldılar” başlıklı yazımda Yılmaz Özdil’in bu halinden şu cümlelerle örnekler vermiştim:

      “Afrin operasyonuna destek veren MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi eleştirmek adına cıvık cıvık yazılar yazan ve konuşmalar yapan, Afrin operasyonuna karşı çıkan, PKK’nın sağlık kampına dönmüş Türk Tabibler Birliğine destek yazıları yazan, terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı için HDP’li belediyelere kayyum atanmasına karşı çıkan, PKK’nın kurucusu teröristbaşı Sakine Cansız’a ağıtlar yakan Canan Kaftancıoğlu’nu öve öve bitiremeyen Yılmaz Özdil şimdi Atatürkçü, vatansever olacak ama Trump’ın yüzüne “Terör eylemleri olan teröristbaşı Mazlum Kobani’ye niye sahip çıkıyorsun?” diye soran Hilal Kaplan’la dalga geçeceksiniz öyle mi? Özellikle son iki yılda Yılmaz Özdil’in ve Hilal Kaplan’ın yazılarını teker teker okuyun, kim terör örgütü PKK’ya sahip çıkıyor, kim mücadele ediyor görün bakalım… 13 yıl terör örgütü PKK’nın mensubu olmaktan cezaevinde yatmış Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz bile tüm yazılarında şimdi PKK, YPG, PYD, HDP ile mücadele ederken, onlara en ağır yazıları yazarken Atatürk ismiyle büyük vurgun yapan Yılmaz Özdil ise PKK ve HDP’ye sahip çıkanları cilalama ve parlatma mücadelesi veriyor. Doğruya doğru, yanlışa yanlış dediğimizde ortaya çıkan manzara budur. Dün PKK ve HDP karşısında tavizsiz duran Yılmaz Özdil’in, bugün CHP tabanına kitap satacağım diye CHP’nin PKK ve HDP ilişkisine destek vermesini de göreceğiz, dün PKK açılımlarına destek veren Kurtuluş Tayizlerin, Hilal Kaplanların terör örgütü PKK ve uzantılarına karşı verdiği mücadeleyi de göreceğiz. Bu demek değil ki, yarın Yılmaz Özdil doğru yapınca, Hilal Kaplan, Kurtuluş Tayiz yanlış yapınca görmeyeceğiz…”

      Evet, Yılmaz Özdil’in son yazısını gördük ve okuduk !

      O da sanki yazımızı okumuşçasına “SARAYA GİDEN CHP’Lİ” başlıklı yazısında “Atatürkçü ve yurtsever kimliğiyle tanınan Chp’lileri partiden kovarken… “Kefere Kemal” diyenleri, yetmez ama evet diyenleri, aslında Chp’li değilim diyenleri, Chp’ye geçerek partimi değiştirdim ama çizgimi değiştirmedim diyenleri, ulusalcılar Chp’den giderse Chp güçlenir diyenleri, altı ok’un sorunlu olduğunu söyleyenleri, özerklik modeli önerenleri, Türk milleti yerine Türkiyeli denmesi gerektiğini anlatanları Chp’de kim milletvekili yaptı? Pkk avukatlığı yapanları, Anayasal vatandaşlık tanımı değiştirilmeli diyenleri, tekke ve zaviyelerin yeniden açılmasını önerenleri, said-i nursi şakşakçılarını, feto’ya saygılar sunmamızı isteyenleri, Kıbrıs’a Rum gözlüğüyle bakanları, Hdp’ye oy isteyenleri, 1915 olaylarını soykırım olarak nitelendirenleri, Atatürk posterine tahammül edemeyenleri, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyemeyen ikinci cumhuriyetçileri, Chp’ye kim monte etti?” cümleleriyle CHP’nin ihanetlerini özetledi.

      Yılmaz Özdil bu cümleleri yazarken sarhoş muydu, yoksa bu yazıyı onun yerine başka birileri mi yazdı bilmiyorum ama son üç yıldır CHP içinde bu saydıklarına destek yazıları yazan bizzat kendisidir.

      Mesela “HDP’lilerin gücüne güç katacağım” diyen, asker ve polisle çatışan Sur’daki teröristlere yüreği yanan, teröre destekten dolayı kayyum atanan HDP’li Belediyelere sahip çıkan, her fırsatta alenen HDP-PKK sevdasını gösteren, “Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakın” diyen Tunç Soyer için “Nihat Zeybekçi’ye oy vermeyeceğiz, bütün gücümüzle Tunç Soyer’e destek vereceğiz. Bana sorarsanız, Nihat Zeybekçi’nin de tam olarak bu yüzden götürüp oyunu Tunç Soyer’e vermesinde fayda var. Çünkü… Nihat Zeybekçi’yi asık suratlı, asabi, hırçın, gergin, hoşgörüsüz, hakaretamiz bir insan olmaktan kurtarsa kurtarsa, Tunç Soyer gibi İzmir’le özdeşleşmiş birinin yöneteceği şehir kurtarır” cümleleriyle destek yazısı yazan sen değil misin?

      Terörist Demirtaş’a gece eğlencelerinde kadeh arkadaşlığı yapan, PKK’nın kurucuları arasında yer alan teröristbaşı Sakine Cansız’a ağıtlar yakan, MLKP terör örgütü kurucusu için “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam” twiti atan, sözde Ermeni Soykırımı iftiralarına destek veren Canan Kaftancıoğlu için yerel seçimlerden sonra “CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu bu tarihi başarının gizli kahramanıdır. Cananların sayısını artırmalıyız” yazısını yazan sen değil misin?

      Terörist Demirtaş’ın “siyasetteki çizgisini beğendiğini” ve ilk fırsatta onu cezaevinde ziyarete gideceğini söyleyen, “Demirtaş niçin cezaevinde?” diye sürekli yargıyı sorgulayan, “HDP’lilerin başımın üstünde yeri var. HDP’lilere layık olmaya çalışıyorum” diyen, teröre yardım ve yataklıktan dolayı kayyum atanmış HDP’li belediye başkanlarına destek vermek için Diyarbakır’a kadar giden, Fransa’nın Strasburg kentinde düzenlenen Avrupa Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada kayyum atanan HDP’li Belediyelere sahip çıkıp Türkiye’yi Avrupa’ya şikâyet eden, şu an HDP sevdalılarını belediyede kadrolaştıran Ekrem İmamoğlu için “Çeyrek asırdır bi Ekrem çıksın diye bekliyoruz, kıymetini bilmeliyiz” cümlesini yazan sen değil misin?

      “HDP’ye oy isteyenleri CHP’ye kim monte etti” diyor ama “Ve, şimdi Veli… Ankara’da Hdp listesinden birinci sıra adayı oldu. Bana göre ne etnik meseledir, ne mezhep. Vay efendim Hdp’ymiş filan, geçin bunları. “Partilerüstü insan” dır. Ben hayatımda Veli kadar milletvekili olmayı hakeden birini görmedim” cümleleriyle HDP’nin adayına oy isteyen de bizzat kendisidir.

      Yılmaz Özdil herhalde bizimle kafa buluyor? Yılmaz Özdil, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Bunları kim milletvekili yaptı?”, “CHP’ye kim monte etti?” diye soracağı yerde kendisinin özellikle son üç yılda CHP’nin ihanet tiplemelerine nasıl destek verdiğini sorgulasın…

      Yılmaz Özdil’in yazdıklarına bakınca ruh ve akıl sağlığının kesinlikle kontrol edilmesi gerektiğini anlıyoruz.

      Yılmaz Özdil’in son yazdığı CHP yazısına bakınca, “CHP içindeki ihanetçileri öven Yılmaz Özdil yazılarını kim yazdı?” diye merak ediyoruz.

      CHP, HDP, İP şeytan üçgeninin yolunu açmak için MHP’yi aşağılamaya çalışan yazılarını da asla unutmadık, unutmayacağız!

      Yılmaz Özdil, son yazısında da CHP’yi yerden yere vuruyor ama son üç yıllık CHP içindeki ihanet çetesine verdiği destek ortadadır.

      Sadece Yılmaz Özdil’i biz öyle görmüyoruz ki, yazar Nihat Genç bile yazısında “HDP ve PKK’lılara verdiği açık destekle daha dünün Kemalist Yılmaz Özdil‘i şaşırtmaya devam ediyor. Bugün de, Kaftancıoğlu’na destek tweet’i atınca ailesi, yakınları, okuyucuları iyiden iyiye şüpheye düştü korkuya kapıldı.

      Yılmaz Özdil Kandil’e mi kaçırıldı diye! Diyarbakır HDP önünde “PKK oğlumu geri ver” eylemine her gün bir yeni acılı anne katılırken, son aldığımız habere göre:

      Yılmaz Özdil’in annesi de Diyarbakır HDP binası önünde eyleme başladı. Yılmaz Özdil’in annesi feryat figan gazetecilere “Oğlum Sözcü Gazetesi’nde çalışıyordu, Mustafa Kemal kitapları yazıyordu, para durumu da iyiydi, Allah oğluma verdikçe veriyordu, sonra oğlumdan haber alamadık, PKK’lılar oğlumu geri versin” dedi.” cümlelerini yazdı. Neyse ki, Yılmaz Özdil tekrar CHP’nin içine düştüğü halin farkına varıp, yanlışından dönen yazılar yazmaya başladı.

      Yoksa biz yanılıyor muyuz, bizimle kafa mı buluyor?