Yıldıray Çiçek / TÜRKGÜN

CHP’li belediyelerdeki vurgunları, israfları, yandaşlara ihale kıyaklarını takip ediyorsunuz değil mi?

Elbette bunları hangi parti yaparsa karşı çıkacağız da, CHP bu konuda büyük yüzsüzlük yapmaktadır. CHP hükümetin en ufak bir yanlışına karşı çıkmakta, üzerinde günlerce tepinmekte ama kendisi kat kat fazlasını yapmaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın manda yoğurdu, kestane balı, Medine hurması ve yulaf ile yaptığı yorumlara eleştiriyi haftalardır sürdüren CHP’lilerin, kendi belediyelerindeki vurgun ve israflar inanın dudak uçuklatmaktadır. Halka hizmet etmiyorlar ama halkın parasını öyle savurganlıkla harcıyorlar ki inanın akıl alacak gibi değildir. İBB bu konuda adeta ana üs olmuş durumdadır. Düşünün ki bir İBB sözcüsü 500 bin TL’ye tatil yapıyor. İBB Başkanı bir rakı-balığa 46 bin TL ödüyor ve Meral Akşener’in İP’ine 80 milyon TL yardımda bulunabiliyor. Fakir, fukara, gariban, israf edebiyatı yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na “Bu rezaletlere niçin susuyorsun?” diye sorsak, kendisinin de bir geceliği 100 bin TL olan otelde kaldığı için sesini çıkaramayacağını biliyoruz.

Çünkü o, seçime kadar siyasi tiyatrosunu oynayacak… Et ve Süt Kurumu önünde yoksulluk edebiyatları yapan Kemal Kılıçdaroğlu bir gün de CHP’li belediyeler önüne gitsin de İstanbul’daki, İzmir’deki, Ankara’daki ve diğer yerlerdeki israfları, vurgunları, yandaşlara verilen ballı ihaleler hakkında yorum yapsın. Bu yazıyı yazarken haber sayfalarına “CHP’li İBB başkanı Çırağan’da 603 bin TL’lik akşam yemeği yedi” başlıklı ve faturası da yayınlanan bir haber düştü. İBB’de akıl almaz bir para harcama trafiği yaşanmaktadır. Yeme, içme, tatil… İstanbul halkına bir hizmet var mı? Yok…

Kemal Kılıçdaroğlu İBB önüne ne zaman basın toplantısı yapmaya gidecek…

Yazıyı yazmaya devam ederken, sayfalara bir haber daha düştü. CHP’li Kuşadası Belediyesi’nde ihale ve yolsuzlukları yazdığı için yazar Ergün Poyraz çok feci bir şekilde saldırıya uğramış ve şu an yoğun bakımda ölüm-kalım savaşı veriyormuş…

CHP medyası olayı sıradan bir olay olarak göstermeye çalışıyor. Ama böyle bir haber Cumhur ittifakıyla ilgili olsaydı yeri göğü inletmişlerdi.

Mersin’de de yerel bir gazete CHP’li belediyenin yolsuzluklarını yazdığı için CHP’li gençler tarafından basılmış ve saldırıya uğramıştı. Bunlar CHP’li belediyelerde böyle vurgun düzeni kurup, karşı çıkanlara ve yolsuzlukları deşifre edenlere bu şekilde saldırıyorlarsa, Allah göstermesin bunlar Türkiye’nin genelini yönetseler neler yaparlar neler?

Sinirleri alınmış bir şekilde her türlü siyasi yüzsüzlüğü yapan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP içindeki bu rezaletlere onay mı veriyor yoksa CHP’yi yönetmeye gücü mü yetmiyor?

Halk partisi halkın parasını bu şekilde israf eder mi, vurgun yapar mı?

CHP her manada çürümüş, her manada kokuşmuş durumdadır. CHP’li belediyelerde aynı konularda diğer bir suç ortağı da Meral Akşener’in İP’i olmuştur.

“Yiyin, efendiler yiyin; bu doyumsuz sofra sizin, Doyuncaya, tıksırıncaya, çatlayıncaya kadar yiyin!” demekten başka ne diyelim?

Ama dikkat edin çok yemekten patlamayın!

Editör: Haber Merkezi