İzleyenleri özellikle kahvaltı ve kurbağa sahneleriyle güldürmeyi başaran Yol Arkadaşım filmi bugün yeniden TV izleyicisi ile buluşuyor. Bir yolculuk esnasında 2 kişinin başından geçenlerin anlatıldığı filmin yönetmenliğini, BVS Yapım’ın kurucu ve yönetmeni olan Bedran Güzel yaptı. Yol Arkadaşım filminin nerede çekildiği ve hangi oyuncuların rol aldığı araştırılıyor.

YOL ARKDAŞIM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Hayatın bitmek bilmeyen koşuşturması arasında kimliğini kaybeden, çocukluğunda olmak istediği kişi ve şimdi olduğu kişi arasındaki fark günden güne büyüyen Onur, başarısız bir ilaç mümessili. Onur bir gün yaptığı bir hata yüzünden işinden kovuluyor. Üstüne üstlük çalıştığı iş yeri Fevzi Kimya’nın sahibi olan Fevzi Bey, Onur’dan ölesiye nefret ediyor ve onu bir daha işe almamaya ant içiyor. Bu arada Onur’un oldukça kaprisli sevgilisi Aysun, Onur’u ailesiyle bayram kahvaltısı etmesi ve kendileriyle tanışması için Ayvalık’a gitmeye zorluyor.

Onur bu ısrarlara daha fazla dayanamıyor ve hem hazırladığı ve başarılı olacağını umduğu sunum ile işini geri alma hem de sevgilisi Aysun’un ailesi ile tanışarak onu mutlu etme hayalleriyle Ayvalık’a doğru yola çıkıyor. Yolda karşılaştığı Şeref’i yolculuk masraflarını da bölüşebilmek adına yanına alıyor, fakat Şeref saflığı ve pervasızlığı ile Onur’un birçok beklenmedik sorunla uğraşmak zorunda bırakıyor. Gittikçe uzayan yolculuk çekilmez bir hal alırken üniversite öğrencisi Bahar’ın da hikayeye dahil olması ile işler iyice çığırından çıkıyor.

Yol Arkadaşım

YOL ARKADAŞIM FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yol Arkadaşım filminde başrolleri Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Aslı Bekiroğlu, Eda Ece ve Emre Kınay paylaşıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda yer alan diğer oyuncular Bahar Şahin, Toygan Avanoğlu, Muharrem Bayrak, Dilber Ay, Erdem Baş ve Nurseli İdiz.

Yol arkadaşım nerede çekildi

YOL ARKADAŞIM NEREDE ÇEKİLDİ?

İzleyiciyi özellikle kahvaltı ve kurbağa sahneleriyle kahkahaya boğan Yol Arkadaşım, adından da anlaşıldığı üzere bir yol filmi niteliğinde. Filmin çekimleri ilk olarak İstanbul’da başladı. Şehrin farklı noktalarına yayılan sahneler çekildikten sonra İstanbul-Ayvalık yolu üzerinde çekimlere devam edildi. Filmin büyük bir bölümü bu yol üzerinde çekilse de Balıkesir’in Ayvalık bölgesinde çekilen birçok sahne de mevcut. Ayvalık’ın kendine has dokusunu, geleneksel evlerini, sokakta gezen kedilerini dahi ekrana yansıtan film, izleyicileri yaz mevsimine götürüyor.

 

Editör: Haber Merkezi