HABER:MEHMET ARKAN

17 Ağustos 2019 cumartesi günü gerçekleşen etkinlik Saat 11:00’de başlayıp  21.00’e kadar sürdü. Yerel sanatçıların sahne aldığı şenlikler, çeşitli yarışmalar ve protokol konuşmaları ile devam etti. Yortan Belediyesi Şenliklerinde    Sevgi Petek ve Bolulu Ramazan Çelik sahne aldı.Şenliklerde MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem e de ilgi bir hayli yoğundu.

ERDEM İLGİYLE KARŞILANDI

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatları doğrultusunda Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yortan Beldesinin düzenlediği Belediye Kültür Şenliklerine katıldı.

Yortanlı gençler ve kadınlar tarafından büyük ilgiyle karşılanan Erdem,şenliklere katılmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

Yortanlıların sorunlarını da dinleyen Erdem,Yenice ilçe Başkanı Ergün Karakırık ve Milliyetçi Hareket Partisi yönetim kurulu ve üyeleriyle de istişarelerde bulundu. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez ve Yortan Belediye Başkanı Ali Şık ile ilçe ve belde belediyeleriyle ilgili Arzu Erdem'e bilgilendirmelerde bulundular.

Editör: Haber Merkezi