Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul, 16. Yeni bölümüyle Pazartesi akşamı izleyicisinin karşısına çıkıyor. Ceren’in bebeğine yapılan babalık testi nedeniyle herkes gergin bir bekleyiş içinde. Agah, Nedim’i yurtdışına gönderdiğini söylemişti, peki, gerçekten Nedim nerede?  İşte, Zalim İstanbul 16. yeni bölüm fragmanı ve diğer ayrıntılar…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Agah, ev halkına Nedim'i Londra'ya yolladığını söyler. Bu herkes için şaşırtıcıdır. Özellikle de Cemre, Nedim için katlandığı her şeyin boşa gittiğini düşünür.

Diğer taraftan Ceren'in bebeği için yapılan babalık testinin sonuçları beklenmektedir. Cenk artık yolun sonuna geldiğini düşündüğü için bir kaçış planı yapar. Ceren de bu plana dahil olacaktır. Ve bu durum Şeniz tarafından hiç hoş karşılanmaz.

Agah'ın Cemre konusunda bazı planları vardır. Cemre hiç beklemediği bir anda Agah'ı karşısında bulur.

Ceren'in bebeğine yapılan babalık testi herkesi sıkıntılı bir durumun içine sokar. Özellikle de Cenk başına geleceklerden dolayı tedirgindir. Seher ve Agah'ın içi huzursuzdur. İkisi de içten içe çıkacak sonucu tahmin etmelerine rağmen itiraf etmek istemezler.

Nedim'in sağlığı gün geçtikçe ilerleme kaydeder. Uygulanan tedavide Nedim'in hayatına etki eden insanların fotoğrafları gösterilir. Nedim'in bu fotoğraflara verdiği tepkiler Karaçay Köşkü için dönüm noktası olacaktır.  Öte yandan Cemre ve Agah bir yüzleşme yaşar. 

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Agah, Ceren'in yeğeni Nedim'e yaptığı eziyetleri izledikten sonra köşkte sert kurallar alıyor. İlk olarak Cern ve Neriman'ı köşkten kovuyor. Şeniz'e ve oğlu Cenk'e karşı temkinli yaklaşmaya başlıyor. Şeniz'den, Nedim'in üzerindeki vasi hakkını elinden alarak kararlılığını ortaya koyuyor. Nedim'i yeni doktorlar ışığında tekrar tedavisine başlatıyor. Yaşananlarda parmağı olmadığını düşündüğü Cemre ve Cenk'i tekrar köşke alıyor. Tüm bu yaşananlardan etkilenen Ceren yeni planlarla köşke dönmenin hesaplarını yapıyor; fakat, ne onun, ne de Şeniz'in beklemediği bir olay yaşanıyor.

Cemre ise, tekrar köşke dönmenin ve Nedim'e yakın olmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu mutluluk Nedim'in kendisine takındığı soğuk tavır karşısında buruk bir duyguya dönüşüyor. Yavaş yavaş iyileşme belirtileri gösteren Nedim'i yaşlı gözlerle uzaktan izlemekle kalıyor. Cenk ise, iki farklı duyguyu birden yaşıyor. Nedim'in iyileşmesine sevinirken, Agah'ın kuzeni Nedim'i işlerin başına geçirme düşünceleri karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.

Tüm bunların ışığında Nedim, Cemre'nin duygusal desteğini geri çevirip kendi başına ayaklanmanın izlerini gösteriyor. Cemre-Cenk evliliğinin verdiği hırsla iyileşme sürecini hızlandırıyor...

 

 

 

Editör: Haber Merkezi