Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul son bölümle yine izleyicilerini ekranlara kilitledi.Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek'in rol aldığı Zalim İstanbul dizisi, Antakya'dan gelen Seher ve üç çocuğunun, İstanbul'da yaşayan memleketlileri zengin Agah Karaçay ve köşkünde yaşadıklarını hikaye ediyor. 20 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan Zalim İstanbul 8. bölümde, Cenk ile evlenme hayalleri kuran Ceren'i bekleyen büyük sürpriz, bölüme damgasını vurdu. Bu heyecan dolu geçen bölümün ardından dizinin hayranları, Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Zalim İstanbul son bölümde neler oldu? Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zalim İstanbul 9. bölüm henüz yayınlanmadı. Kanal D resmi sitesinde Zalim İstanbul 9. bölüm fragmanının yayınlandığı duyurulduğu anda bizler de okurlarımız için fragmanı sitemizde hazırlayacağız.

Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

Cenk ile evlenme hayaliyle yanıp tutuşan Ceren, Şeniz'in yaptığı oyunların farkında değildir. Şeniz kusursuz işlettiği planı sayesinde Ceren'İ Nedim ile nikah masasına oturtur. Ceren ne kadar karşı çıkmak istese de Şeniz, Ceren'in elini kolunu bağlayacak tüm ihtimalleri düşünmüş ve önceden önlemini almıştır. Ancak, Ceren'in Nedim'le evlenmesi, köşkte yaşayan herkes tarafından büyük tepkiyle karşılanır. Seher Agah'ı bu evliliğe izin vermesi konusunda suçlarken, Cemre'de Ceren'den hesap sorar. Seher bu durum karşısında öyle çaresizdir ki, gururunu bir tarafa bırakıp Şeniz'den yardım ister. Ancak, Şeniz'in Seher ve ailesi hakkındaki planları bitmemiştir. Diğer taraftan Cemre, beklediği tahlil sonuçları gelene kadar Nedim'e ilaç vermeyi bırakmıştır. Civan, Ceren'in tavırlarından rahatsız, patlamaya hazır bomba gibi beklerken, Cemre de kardeşinin bu umursamaz hareketleri nedeniyle çileden çıkar. Agah, Ceren'i karşısına çekip gözdağı vereirken, Ceren, Karaçay soyadının gücünü kullanmayı öğrenecektir.

Zalim İstanbul 8. bölüm tek parça full izle

 

Editör: Haber Merkezi