37. son bölümde, Agah’ın Şeniz’in bebek olayı ile ilgili anlaşmayı herkesin gözü önünde yüzüne vurmasının ardınan yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyordu. Ancak bu akşam Kanal D ekranlarında başka bir film yayınlanacak. Peki, Zalim İstanbul bugün neden yok? Zalim İstanbul yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde…

ZALİM İSTANBUL BUGÜN NEDEN YOK?

Koronavirüs salgını hayatın pek çok alanında olumsuz etkiye neden olurken bu durumdan televizyon dünyası da nasibini aldı. Pek çok dizinin çekimine salgın hastalık tehdidi nedeni ile ara verildi. Çekimine ara verilen dizilerden biri de Zalim İstanbul oldu. Çekimlerine bir süreliğine ara verilen dizi salgın hastalık tehdidinin sona ermesinin ardından yine Kanal D ekranlarında olmaya devam edecek.

 YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çekimlerine bir süreliğine ara verilen dizi salgın hastalık tehdidinin sona ermesinin ardından yine Kanal D ekranlarında olmaya devam edecek. Ancak şu an dizinin yayın tarihi ile ilgili net bir açıklama bulunmuyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

23 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 36. Bölümünde Ceren, bebeğine kavuşmanın sevincini yaşıyor; fakat, Agah'ın beklenmedik hamlesi nedeniyle neye uğradığını şaşırıyor! Cemre ve Nedim, Başak ile bebeği Oya'nın elinden almayı başarırlar. Karakola götürülen Oya tutuklanırken, yardım eden doktor bütün  gerçeği Cemre ve Nedim'e anlatır. Bebeğin Ceren'e ait olduğunu öğrenen Cemre ve Nedim büyük şaşkınlık yaşarlar. Bu durumu Başak ile konuşmak istedikleri esnada Ceren onları duyar. Bebeğinin peşine düşen Ceren, Başak'ın köşkten kaçırmasıyla şoke olur. Agah'ın çabaları ile bebek köşke dönerken, olaylar Ceren'in tersine işlemeye başlar. Agah, bebeği ve kendi durumunu kullanan Ceren'e büyük bir ders verir.

 

Editör: Haber Merkezi