CHP’li Süleyman Servet Sazak MHP’den istifa etmiş. Ne kadar eksantrik bir durum değil mi?

          Yıllardır hem bedenen, hem ruhen MHP’de değil ama MHP’den istifa ediyor. 2002 yılından sonra MHP’nin hiçbir çalışmasında yok, hiçbir faaliyetinde yok. Sürekli MHP’ye saldırısı var, sürekli MHP’yi kötülemesi var. Meselenin MHP’nin AK Parti ile Cumhur ittifakı kurmasıyla da alakası yok. Çünkü o MHP’den 2002 yılında kopmuş, MHP ise AK Parti ile 15 Temmuz 2016 yılında Cumhur ittifakını kurmuş…

          Zaten MHP ile bir bağı kalmayan, MHP’de olmayan Süleyman Servet Sazak’ın “TÜRK milliyetçisinin, yegâne hassasiyeti bölücü terör mü? Dilimiz, töremiz, ahlakımız, estetiğimiz, ekonomimiz yok ediliyor, ne GAM. MHP üyeliğinden istifa ettim, saygılar.” açıklamasını yapması CHP’ye hizmetini taçlandırmak için gündem olma çabasıdır.

Bu açıklamada en acı, en trajedik olan nedir biliyor musun?

          “TÜRK milliyetçisinin, yegâne hassasiyeti bölücü terör mü?” diyen CHP’li Süleyman Servet Sazak’ın babası olan şehidimiz Gün Sazak’ın katilinin bölücü-terör örgütü Marksist- Leninist Dev-Sol olmasıdır.

          Dev-Sol Ankara Sorumlu Mehmet Edip Eranıl, Hacı Eliaçık, Cengiz Gül ve CHP Milletvekili Ahmet Altun’un kardeşi Cemal Kemal Altun asıl failler olarak tarihe geçmişti.

          “Yegâne hassasiyeti bölücü terör mü?” diye soran CHP’li Süleyman Servet Sazak’ın babasını sol-bölücü terör örgütü şehit etmiş, beş bine yakın Ülkücüyü sol-bölücü terör örgütleri şehit etmiş, binlerce askerimizi, polisimizi sol-bölücü terör örgütleri şehit etmiş, onbinlerce insanımızı sol-bölücü terör örgütleri öldürmüş, yaralamış ama terör örgütlerinin siyasi kampına dönüşmüş CHP’ye şirin gözükmek için böyle bir garabet cümle kurabiliyor.

          “MHP’nin yegâne hassasiyeti bölücü terör mü?” diye soran adamın zaten Türkiye gerçeklerini bilmediği, tanımadığı çok net anlaşılıyor.

          Bu terörle mücadelenin Türkiye’nin bütçesine ne kadar zarar verdiğini bilmeyen biriyle ne konuşulur?

Ne yani vatanı bölmek isteyenleri Türk milliyetçileri öncelikli mesele olarak görmeyecek mi?

Vatanı olmayanın ekonomisi mi olur, dili mi olur, estetiği mi olur, ahlakı mı olur?

Düşman hangisini bırakır?

          CHP’li Süleyman Servet Sazak’ın dikkate alınacak bir yönü, sözü yoktur. Babasının katillerini bile aklamaya çalışan bir zihniyete ne deseniz boştur. Türk-İslam düşmanı CHP’ye çalışıp dil, töre ahlak nutukları da cabasıdır. PKK’nın kapatılan kanalı İMC TV’de Anayasa’nın 2. ve 3. maddesini değiştirme sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisine oy verip, destek isteyen Süleyman Servet Sazak hangi dilden bahsediyor?

Bunun Türkçe diliyle bir ilgisinin olmadığı kesindir.

          İslam’a çağdışı diyen, Kuran-ı Kerim’i çağlar ötesinden gelen ses diye küçümseyip, sapkın tüm günahlara arka çıkan CHP ile hangi ahlakı koruyacak Süleyman Servet Sazak acaba?

          “MHP’nin yegâne hassasiyeti bölücü terör mü?” diyen birine inanın oturup yazı yazmak bile zaman kaybıdır. CHP merkezli medyanın hala “MHP’nin bitişi, MHP büyük darbe aldı” şeklinde propagandayı sürdürmesinden dolayı bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim.

          Süleyman Servet Sazak ANAP ve DYP’de siyasete başlamış, buralarda adaylıkları olmuş birisidir. 2016 yılında onunla ilgili şunları yazmıştım:

          “Süleyman Servet Sazak’ın 1997 yılında Eskişehir’de yine bir salonda gerçekleşen anma programında söylediği “Babam bugünkü Ülkücüler gibi şahsi çıkarlarını ön plana çıkaranlardan değildi” sözü ve karşılığında “Çamur atma babanı anlat” diye tepki gördüğü arşivlerdedir.

          Süleyman Servet Sazak milletvekili aday adayı olup, liste dışı kalarak ANAP’da siyasete başlayan, daha sonra 1994 yılı ara seçimlerde DYP Ankara 4. Seçim Bölgesi adayı olup “DYP ana partidir MHP yavru partidir” sözünün sahibi biridir. MHP’liliğini MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin rahmetli şehidimiz Gün Sazak’a olan vefasıyla kazanan birisidir. O vefa, ona MHP’de milletvekili ve çeşitli görevler kazandırmıştır. Ayrılıp gittiği günden bu yana MHP ile bir teması olmamıştır.”

          Neymiş Süleyman Servet Sazak için MHP sadece dinlenme tesisleriymiş. Milletvekilliği dönemi MHP’de kalmış, biter bitmez de MHP ile tüm bağlarını koparmıştı. 2014 seçimlerinde olduğu gibi son seçimlerde de hep CHP’ye çalışmış, yoldaş Mansur Yavaş ile CHP seçim programları düzenlemişti. Şimdi bu adamın MHP ile alakası nedir ki, MHP’den istifa etmiş olsun?

          “Ajans izin verirse HDP ile görüşürüm” diyen CHP’li Mansur Yavaş’ın kuyruğu gibi dolaşan Süleyman Servet Sazak’ın hikâyesinin özeti budur.

          “Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’tan size bir teklif gelirse nasıl bir adım atarsınız?” sorusuna “Mansur arkadaşım. Gel beraber gezelim derse tabiki destek olurum” cevabını vermiş. Sanki yıllardır CHP’ye beraber hizmet etmiyorlar gibi…

          Bu özet MHP için bir darbe olmaz. Saplantılı, takıntılı, ruh hastası sol medya için sadece kullanacakları bir malzeme olur. Onlar da zaten suyunu çıkarana kadar kullanıyor. Bu sol medya Ülkücü şehidimiz Gün Sazak’ın Dev-Solcu katilleri şimdi ne yapıyor biraz onlardan bahsedebilir mi? Belki Süleyman Servet Sazak’ın vicdanını sızlatacak bilgiler ortaya çıkar.