Büyükyapıcı, yeni Başkan Zeki İnal’ı tebrik edip hayırlara vesile olmasını dileyerek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber çalışma şansı elde edebiliriz” diye konuştu. 
Ardından söz alan yeni Başkan İnal, bu zamana kadar gelmiş geçmiş ebediyete intikal etmiş tüm belediye başkanlarını rahmetle minnetle andı. İnal, hayatta olan Eşref Yapucu, Süleyman Acun, Emin Mete, Nadir Ünlü ve Mustafa Büyükyapıcı olmak üzere tüm başkanlara yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

İNAL KARACUSU'NUN  32. BAŞKANI OLDU

Karacasu halkının öz evladı gibi bağrına basıp kendisini belediye başkanı yaptığını belirten İnal, “Aydın’ın en eski ilçelerinden olan Karacasu 1867 yılından bu yana 31 belediye başkanı görev yapmış ve 32. Belediye Başkanı olarak ilk kez MHP’den seçimi kazanan Belediye Başkanı olarak bana bu görevi teveccüh ettiniz. Her birinize teşekkür ediyorum. Ben bu hizmet bayrağını onlardan teslim alıp Karacasu’nun en yüksek burcuna dikmek için Karacasu’yu layık olduğu yere getirmek için yola çıktım. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin. Sizler bana inandınız güvendiniz beni Belediye Başkanı yaptınız. Bir evladınız gibi beni bağrınıza bastınız. Belediye başkanınız oldum. Sizleri kesinlikle yanıltmayacağım. Sizlerin karşısında boynum kıldan incedir. Şeffaf, güvenilir, adaletli, üretken bir belediyecilik anlayışı ile Karacasu’yu hep birlikte yöneteceğiz. İlk işimiz Halk konseyi kurmak olacak” diye konuştu. 

 TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Törenin ardından İnal, Kaymakam Ahmet Soley ile  makam odasına geçti. İnal, kendisini karşılayan personelin de tebriklerini kabul etti. Makam koltuğuna oturarak görevine başlayadı.

HABER:MEHMET ARKAN

 

Editör: Haber Merkezi