ATV'nin sevilen dizisi Zengin ve Yoksul, yeni bölümüyle 19 Mayıs Pazar akşamı ekraanlara geliyor. Her hafta izleyicisini televizyon ekranlarına kilitleyen Zengin ve Yoksul 7. bölüm, izleyicisinin beklentilerini fazlasıyla karşılayacak olaylara sahne oluyor. 12 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan Zengin ve Yoksul son bölümde, Aysel, Karan'a olan duygularını açıkça ifade etmiş, Karan ise bu durum karşısında şaşkına dönmüştü. Bu hafta yayınlanan yeni bölümde ise, Aleyna'nın ortadan kaybolması herkes için büyük endişeye neden olur. Ancak, Aleyna'nın herkesi şaşırtacak sürprizi vardır. İşte, Zengin ve Yoksul 7. bölüm hakkındaki tüm detaylar...

Zengin ve Yoksul 7. bölümde neler olacak?

Aleyna sabah olduğunda teknede değildir ve bunu farkeden Karan büyük şok yaşar. Polis Aleyna'yı her yerde aramaktadır. Bu arada Aysel, Karan'a tüm olanları anlattığını itiraf eder. Meral ve Aziz kızları kaybolduğu için deliye dönmüştür. Aziz, Aysel'in Karan'a yardım ettiğini öğrenir ve onun peşine düşer. Kızlarını Aziz'den korumak isteyen Veli ve Berrin çaresiz kalırlar. Aleyna ise, herkesi şaşkına çevirecek bir süpriz yapar.

Zengin ve Yoksul yeni bölüm (19 Mayıs) full izlemek için buraya tıklayın

Zengin ve Yoksul 7. bölüm 1.fragman

Zengin ve Yoksul 7. bölüm 2.fragman

Zengin ve Yoksul son bölümde neler oldu?

Öğrendikleri karşısında şaşkına dönen Berrin biçaredir; Nihal'in yüzüne bakmaktan çekinir.  Aleyna'nın eve dönmesi isteyen Aziz, bunun için elinden geleni yapacaktır. Düşüncesizce giriştiği oyuna devam etmek istemeyen Aysel; ne Aleyna, ne Karan ne de kendisi üzülsün istemez. Ancak bu oyundan çıkmak zannetiği kadar kolay değildir. Karan ise hissetikleri ve intikam isteği arasında sıkışıp kalmıştır. Aysel, Karan'a olan duygularını artık daha fazla saklayamaz. Buna karşı Karan'ın ne tepki verecek? Karan, Aysel'e gerçek duygularını söyleyebilecek mi yoksa girdiği oyuna devam etmek mecburiyetinde mi kalacak?

Zengin ve Yoksul 6. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

 

Editör: Haber Merkezi