Almanya’da Voice Of Germany  (O Ses Almanya) yarışmasına katılan Zeynep Avcı “Yalan” isimli Türkçe şarkıyla geceye damga vurdu. Zeynep Avcı performansıyla jüri üyelerini büyüledi ve hepsini döndermeyi başardı. O Ses Almanya yarışmacısı Zeynep Avcı Berlin'de büyümüştür. İşte Zeynep Avcı hakkında tüm detaylar...

ZEYNEP AVCI KİMDİR?

Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Zeynep Avcı çeşitli mekanlarda sahne almıştır ve Beatztanbul adlı orkestra ile biliniyor. 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı Berlin'de büyüdü. 20 yıldır sahne alan yarışmacı ailesinin Türk kültürünü unutmaması sayesinde Türkçeye hakim olduğunu söylüyor. Zeynep Avcı'nın iki çocuğu var.

Zeynep Avcı

İki çocuk annesi Zeynep Avcı, yarışmaya katılmadan önce “Türkiye’de yaşamamamıza rağmen, köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü aile içerisinde de devam ettirmeye çalışıyoruz. İnsanların yabancı dildeki bir şarkıyı, o dili bilmeseler bile hissetmelerinin mümkün olduğunu ispat etmek istiyorum. Ve bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” açıklamasında bulunmuştu.

 

Editör: Haber Merkezi